"ONA JE POREMEĆENA, A ON PSIHOPATA" Marko Osmakčić progovorio o Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću, pa otkrio dešavanja iz prethodne sezone
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

O prevari Zvezdana Slavnića bruji čitava javnost, a sada se za Alo! oglasio bivši zadrugar, Marko Osmakčić, koji je dao svoj sud o aktuelnim dešavanjima. 

Marko je istakao da je oduvek imao loše mišljenje o Anđeli, kao i da je pretpostavio da će Zvezdan uploviti u romansu sa Majom Marinković.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

-Oduvek sam govorio da o Anđeli nemam lepo mišljenje, ukanalila se za narednih 10 života. Pokazala je da je psihopata. To što ona ima nisu fetiši, to je boleština, devojka je dokazala da je totalno poremećena. Primetio sam ja i u prethodnoj sezoni da je čudna i da ima neki poremećaj, ali tada je to vešto prikrivala. Drago mi je što je pravda došla, što je naišla na Zvezdana i što je pokazala ko je i šta je, kao i kako ona zapravo funkcioniše u vezi. To je prava Anđela. Prošle godine se kačila na svemu temu i svima je moralisala, čak je i meni žao šta je Gruji radila. Nju sada ova osuda ni ne dotiče toliko jer je previše samoživa. Danas je takvo vreme da je i loša reklama i dobra reklama, tako da ne sumnjam da će i iz ovoga izvući svoju korist. Zvezdanu ovo takođe dobro dođe, i on ima psihopatske poteze, leti kroz stakla- rekao je Marko, koji ističe da mu nije žao Anđele koja je jutros doživela nervni slom kada je Slavnića zatekla u krevetu sa Majom.

- Znao sam da će se Zvezdan i Maja smuvati, Maja ume da se umeša i okrene rijaliti na svoju stranu. Njoj se Zvezdan ne sviđa preterano, nego hoće da zavrti priču, a on želi da dokaže da je frajer koji može sa svakom da bude. I treba Anđeli tako, ne sladim se tuđoj nesreći, ali šta je sve radila drugima i zaslužila je da dobije nervni slom. Hvala Bogu da postoji karma- zaključio je on za Alo!.

EKSKLUZIVNE DETALJE O SKANDALU KOJI SE DESIO U ZADRUZI, PROČITAJTE SUTRA U SPECIJALNOM IZDANJU RIJALITI PLUS MAGAZINA U ALO! NOVINAMA.

ZVEZDAN SE VRAĆA U ZATVOR Slavniću zbog nasilničkog ponašanja preti ozbiljna robija, advokat za Alo! sve otkrio

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading