OGLASIO SE KARIĆEV PRIJATELJ! Stefan je i dalje u bekstvu, Nataša čeka novu operaciju, a sada je on otkrio svoja saznanja o drami
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Šavija je dala izjavu iz bolnice, da je pretrpela jake udarce u glavu i da joj je navodno polomljena vilična i jagodična kost, kao i da će morati na operaciju, te da joj je jedno oko zatvoreno od udaraca u glavu.

Marko Đedović, voditelj Zadruge i bivši učesnik, oglasio se ovim povodom.

- Užas, nisam očekivao tako nešto, ali hajde da vidimo je l' to sve istina, ja i dalje ne mogu da poverujem da je to istina - rekao nam je voditelj, te dodao:

- Radio sam noćas i ustao malopre i sačekala me ta vest, da je prvi april, a ne prvi maj, pa da razumem da sam naseo za šalu, ali izgleda da nažalost nije neka neslana šala. Nadam se da Stefan nije to uradio isto tako mi je žao Nataše šta god da se desilo, ruka ne sme da se spusti ni na koga!!!! A kamoli na ženu. Šta da kažem, sem da samo šokiran i žao mi je Nataše. Nataša je nesto demantovala da l' je Stefan il nije, sve je jako zamršeno, samo je jedno jasno da nasilje nema opravdanje - zaključio je Đedović za SrbijaDanas.

SUTRA IDE NA JOŠ JEDNU OPERACIJU Nataša Šavija se oglasila iz bolnice, pa uputila jasnu poruku: "Ići će u zatvor, makar imala 10 advokata"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading