DALILA PONOVO BEŽI IZ ZADRUGE Zadrugarka u jeku nervnog sloma podigla kapiju, javno se obratila produkciji: Vlado, nemoj to da radiš (VIDEO)
Printscreen

Dalila Mujić nije mogla da izdrži žestoku svađu i tuču sa Filipom Carem, pa je poželela da pobegne iz rijalitija četiri dana pred finale.

Naime, kada se otvorila kapija kako bi izašao Bora Santana, koji je sinoć gostovao na žurki, Dalila je pokušala da pobegne gurajući sve vreme kapiju i pokušavajući da se provuče ispod, ali ju je obezbeđenje sprečilo u toj nameri. 

- Mrš, j*bem li ti majku. Skači na žurki, k*rvo. Neka otvore vrata ili ću porazbijati sva ova stakla. Ne mogu više da izdržim - vikao je Car.

- Gađa me flašama - žalila se Dalila Bori:

- Idi igraj, đuskaj, zezaj se - savetovao ju je Bora.

- Ne mogu Boro, ne znaš šta se desilo malopre. Krenuo je da me nosi po imanju. Hoću da izađem - rekla je Dalila.

- Čekaj da izađem ja - odgovorio joj je Santana

- Izlazim i ja - rekla je Dalila i pokušala da iskoristi priliku i da se provuče ispod kapije kada je pevač izlazio sa imanja.

Bora je otrčao i brzo su spustili kapiju, dok je obezbeđenje držalo Dalilu.

- Nemoj to da radite. Vlado nemoj to da radiš - pogledala je Dalila u kameru i obratila se članu produkcije.

Podsetimo, Dalila Dragojević i Filip Car noćas su se satima svađali. Car joj je uputio gnusne uvrede, a onda ju je i gađao flašom. Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako bi sprečilio sukob većih razmera.

TRUBAČI U ZADRUZI! Nesvakidašnja situacija u rijalitiju, zadrugari ne znaju šta ih je snašlo, a Dalilina reakcija je tek hit

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Boško

07.07.2022 00:55

Što nju ne diskvalifikujete ??? Užas