TEK ĆE SE KAJATI, SA MNOM JE BILA DAMA Nikola Ilić za Alo! odgovorio na prozivke bivše devojke Ane Jovanović
Foto: Alo/ilustracija

Učesnica Zadruge 5, Ana Jovanović, sinoć je smogla snage i javno se obratila svom bivšem dečku Nikoli Iliću, koji je o njoj izneo brojne pikanterije, u više navrata.

- Pozdrav za mog bivšeg dečka Nikolu, ovu pesmu posvećujem tebi zato što znam da ne možeš da me preboliš, da sam ti ja bolna tačka da sve ovo što radiš radiš iz nemoći, ali je*i ga. Šta sam ja sve gledala dok smo bili zajedno, e sad plači! "Provereno spavaš sam, provereno nemaš plan, istu grešku ponavljaš, teško me zaboravljaš... Svaki ti je novi dan emotivno polupan..." Pozdrav za mog bivšeg dečka, posvećujem mu pesmu. Čula sam da je kupio nova kola, tako da... U šampanjcu da se kupam, nova kola da mu slupam - pričala je Ana u kameru.

TEK ĆE SE KAJATI, SA MNOM JE BILA DAMA Nikola Ilić za Alo! odgovorio na prozivke bivše devojke Ane Jovanović

Foto: Alo/ilustracija

 

Nikola se oglasio nakon svega za Alo! i u svom stilu prokomentarisao sinoćnu situaciju.

Mislim da je zapravo Anu stiglo kajanje, čim meni pesme posvećuje pijana. Verovatno je shvatila da je svima dežurna koja služi sa seks, a da sam je samo ja voleo i bio kreten koji je praštao njeno nemoralno ponašanje. Tek će ona da me pominje i traži, ali nakon svih koji su preko nje prešli, mene ona ne zanima. Mislim da su njeni roditelji vrlo ponosni na to što je njihova ćerka pokazala, sa mnom je barem prividno bila dama - rekao je on za Alo! vidno izrevoltiran.

NAKON VESTI DA JE U ŠEMI SA GENERALOM SIMIĆEM Oglasila se za Alo! Sandra Čaprić, spomenula i stravične pretnje Maje Marinković i ove zadrugarke

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading