Ana Jovanović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pred sam kraj "Zadruge 6" saznalo se za zbližavanje Ane Jovanović i Bilala Brajlovića. Kad je odloženu prvo superfinalno veče zbog loših vremenskih slova desio se iznenadni poljubac između njih dvoje, zbog kojeg je Milica Veselinović završila u suzama i na sva usta pljuvala Anu.

 Anu je tom prilikom otkrila šta se dešavalo između nje i Bilala posle velikog superfinala i da li je tokom uzbudljive noći srela Milicu i možda imala priliku da u lice čuje sve ono što je pričala o njoj tokom boravka u Beloj kući.

-Videla sam ga nakon finala, čestitala mu naravno, pozdravili se i to je to. Nismo više u dobrim odnosima i mislim da se više nećemo ni čuti - govorila je Ana za Pink.rs, a onda žestoko odgovorila na Miličine prozivke.

-Što se Milice tiče nismo imale priliku da se sretnemo, pa onda da vidim i čujem koliko je jaka na jeziku. Mene ta devojka ne zanima, ali bih jako volela da mi ponovi sve ono što je Bilalu pricala o meni. Uverila se ona već par puta da joj je kraj utakmice kad se ja samo pojavim- zaključila je Jovanovićeva.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading