NAKON VESTI DA JE U ŠEMI SA GENERALOM SIMIĆEM Oglasila se za Alo! Sandra Čaprić, spomenula stravične pretnje Maje Marinković, a poslala je i dokaz (VIDEO)
Printscreen

Vest da je Sandra Čaprić u tajnoj šemi sa Ljupkinim bivšim, generalnom Simićem sve je šokirala, a na sve to, u medijima se pojavila i informacija da je bivša zadrugarka zvala Maju Marinković i Olgu Margitić i pretila im da će im iščupati grkljane.

Naime, Alo! je stupio u kontakt sa Sandrom i ona nam je poslala snimak kako zapravo Olga njoj preti dok je u društvu Maje Marinković, a Čaprićeva je takođe objasnila i pozadinu odnosa nje i generala Simića.

NAKON VESTI DA JE U ŠEMI SA GENERALOM SIMIĆEM Oglasila se za Alo! Sandra Čaprić, spomenula stravične pretnje Maje Marinković, a poslala je i dokaz (VIDEO)

Printscreen

 

Svaki dan me spajaju sa nekom drugom osobom, a istina je da imam dečka i jako sam srećna. Ja sam generalu Simiću pevala na proslavi, nemamo blizak odnos. Olga i Maja su bile zajedno kada su me zvale, Olga mi pretila i namerno iznosi laži o meni u medijima - rekla je Sandra za Alo! i priložila snimak kao dokaz.

Podsetimo, Žestoki rat na relaciji Sandra Čaprić - Maja Marinković i dalje traje, a sve je otišlo predaleko kada je pevačica iz Ivanjice u svoj "tabor" dovela bivšeg zadrugara Baneta Đokića, dok je "boje drugog tima", u korist Marinkovićeve, počela da brani Olga Margitić, takođe bivša učesnica "Zadruge".

OGLASILA SE MILJANA PRVI PUT NAKON DISKVALIFIKACIJE Kulićeva imala samo jednu molbu posle skandala sa voditeljem, okreće novi list

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mario

25.05.2022 18:35

Sandra moraš da prestaneš da daješ važnost klošarki,kalašturi Maji.Ona je dno dna.Ljubomorna i zavidna na tebe.

Anchi

25.05.2022 19:01

Vozi jednom rukom a drugom drzi telefon. Dere se, preti i poziva na 'jaka ledja' ;) Primer nesavesne osobe koju treba kazniti - pachenica