"ONA JE PRIKRIVENA BLUDNICA, ODAKLE JOJ PRAVO DA TO RADI?" Ana Jovanović oplela po Anđeli, ni Zvezdana nije štedela
Printscreen

Bivša zadrugarka, Ana Jovanović, prokomentarisala je sada dešavanja u "beloj kući" i dala svoj sud o odnosu aktuelne trojke.

- Pitam se od samog početka odakle Anđeli pravo da se meša i kometariše odnos Ane i Zvezdana. Uradili su šta su uradili, rekla bih da bar toliko treba da ima poštovanja prema Ani i njihovom odnosu, ali je to devojka koja nema niti poštovanja niti sramote. Da stvarno vidim ljubav između Anđele i Zvezdana ne bih ovako komentarisala, ali meni ovo izgleda jako smešno. Kao što sam prošle godine pričala da je Anđela folirant i prikrivena, da se lepo izrazim bludnica, što se ove godine sve dokazalo tako i sada vidim da je ceo odnos isfoliran. Ukoliko ona njega voli kao što to veliča, on pored nje ne može da radi neke stvari kao što su grljenje sa drugim devojkama i slično jako mi se kosi njeno lizanje pazuha i davljenja u njegovim nogama nakon Zvezdanovog nabacivanja Ani Spasojević - izjavla je Ana i dodala:

 

 

- Smatram da je Zvezdan takav, da ga nikada nije držalo mesto ali je napolju mogao da balansira između žene i usputnih devojaka i da će i u ovoj sezoni promeniti još par.

ANA NASRNULA NA CIMERA Skandal u "beloj kući", zadrugari pokušavaju da je obuzdaju, ona van sebe (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragan

02.03.2023 20:00

Ne bitni su vi pokušavate da od njih napravite zvezde