NE ODVAJA SE OD MEZIMICE Evo kako Janjuš provodi svoje dane sa ćerkom Krunom, nakon diskvalifikacije
Alo

Marko Janjušević Janjuš pre nekoliko dana diskvalifikovan je iz rijalitija "Zadruga" zbog bekstva iz Bele kuće.

Naime, on je tokom izlaska na glasanje navodno telefonom, koji mu je dala jedna žena, pozvao ćerku Krunu, što je primetilo obezbeđenje, pa je Marko tada navodno fizički napao obezbeđenje koje mu je oduzelo telefon i upozorilo da ne sme da krši pravila.

NE ODVAJA SE OD MEZIMICE Evo kako Janjuš provodi svoje dane sa ćerkom Krunom, nakon diskvalifikacije

Printscreen

 

Janjuš je uslikan dok šeta sa ćerkom. Njih dvoje su se sve vreme držali za ruke, a poznato je da se bivši zadrugar ne odvaja od mezimice.

NE ODVAJA SE OD MEZIMICE Evo kako Janjuš provodi svoje dane sa ćerkom Krunom, nakon diskvalifikacije

Alo

 

- Dok Ena radi Janjuš je sa ćerkom, šetaju po gradu, vodi je svuda, išli su zajedno i kod frizera, ne razdvaja se od nje. Porodično ih nisam viđao zajedno, video sam da ulazi u kuću, muva se na terasi, a nakon razvoda nije boravio u kući - nedavno je ispričao izvor, u šta smo se sada i uverili.

- Hvala svima koji ste bili uz mene svih ovih sedam meseci, hvala mojoj podršci, mojim krajicama, mojim boginjama, mojim prijateljima i porodici što su ovoliko dugo morali da budu bez mene. Dao sam sve od sebe, iskreno, ali nisam više mogao da se pronađem u ljudima koji se nalaze tamo, čast izuzecima, a malo ih je. Što se tiče mog izlaska, moram obavestiti javnost da, kako ono kažu, nije zlato sve što sija, e baš tamo ne sija ništa kako bi možda trebalo da sija. Šta je tu je, život ide dalje, i kako kaže Lukas: "Hiljadu puta sam ustao i pao", a isto tako svoje učešće ove godine ne bih menjao ni za milion, a ni za pobedu jednog od divnih učesnika koji će pobediti ove godine. Još jednom, hvala vam svima - napisao je Janjuš posle diskvalifikacije.

DANAS JE NJEGOV DAN! Nenad Aleksić Ša proslavlja rođendan, ovo ga je ostavilo bez teksta i nateralo na suze!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading