Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Printscreen

Marko Janjušević Janjuš odlučan je u tome da je njegovoj vezi sa Aneli Ahmić došao kraj. 

Aneli je sinoć doživela pomračenje, zato što kako ističe, bivši košarkaš na svaki način pokušava da je ocrni pred svima. 

- To da se Stanislav njoj sviđa to su teške budalaštine, ona ima neke traume iz prošlosti, da li su ih ostavljali partneri pa sumnjaju u ljude, meni to nešto nije jasno. Sve sa strane što slušam ljude, sve se slažem, to je prevelika doza ljubomore koja je bolesna - rekao je Đedović.

- Ona je bila u 10 veza, ja sam samo u jednoj, ne možeš toliko puta da budeš u vezi meni je to nemoguće. Ja kažem da ne verujem da me voli, tako mi deluje to u prethodnih 20 dana - rekao je Janjuš.

Aneli Ahmić

Printscreen

 

- Janjuš razmišlja isto kao Ša samo što ima jaču samokontrolu - rekao je Đedović.

Aneli je dobila slom zbog Janjuševih reči pa je počela da urla iz sveg glasa.

- Ja se kunem da si mi rekao da imamo s**s u toku Ramazana, ovaj dečko me tera da se kunem, sram te bilo lažove jedan, manipulatore, skote jedan, u Noru me tera da se kunem. Đubre jedno, ubija me ovde, pokušava da napravi luđakinju od mene. Ti si se svaki put naljutio kad nisam htela da imam se*s - rekla je Aneli.

Aneli Ahmić

Printscreen

 

- Što govoriš laži, sve ovo što si pričao je laž, nemoj da mi se obraćaš nikako više, on zna da ga volim, on to zna itekako - rekla je Aneli.

- Jao kakav si ti folirant najveći koji sam ja sreo, evo sad ću da skinem sliku, više me ne zanimaš devojko zapamti - rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
deniz

09.04.2024 18:27

PUSTITE KLIP JANJUŠU DA VIDI KAKO SE ANELI NUDI STANISLAVU (DOK NA GARNITURI SEDI SA MAJOM) DA "POPIJU PIĆE" U ZAGREBU. ANELI JE TEŽAK FOLIRANT! SAMO DA SE JANJUŠ NE PREDOMISLI!