DENIZ DEJM O ŽIVOTU NAKON ZADRUGE! Otkrila šok detalje, a evo sa kim je provela prvu noć nakon rijalitija!
Alo

Bivša zadrugarka Deniz Dejm prvi put posle rijalitija ,,Zadruga 5" progovorila je o svim aktuelnim tamama iz njenog života. Deniz je za jedan portal odgovorila na goruća pitanja, a čak je prokomentarisala i otkrila da je sa Takijem Marinkovićem provela noć nakon što je ispala. 

Naime, otkriveno je i da li je stupila u kontakt sa Markom Janjuševićem Janjušem, budući da se on svojevoljno diskvalifikovao samo noć nakon što je Deniz izbačena.

Kako se osećaš posle Zadruge?

Stvarno dišem sa punim plućima, puna pobedničkog elana. Mislim, da sam stvarno prikazala sebe takva kakva u stvari jesam. Za razliku od većine. Naravno, smisao ulaska u Zadrugu je bio marketinška promocija mog "Onlyfansa" i to se pokazalo kao pun pogodak, ali ne smem da previše pričam o ciframa, jer takav dogovor imam sa mojim menadžerom. Ali recimo da je dovoljno za jednu nekretninicu u Beogradu - rekla je Deniz.

Da li ti je Zadruga promenila život?

Naravno, od regionalne zvezde u Sloveniji me je promenio u balkansku zvezdu u financijskom smislu, u duhovnom što se tiče podrške naroda. Hvala za poverenje Pink televiziji i produkciji Zadruge - dodala je ona.

Šta su ti rekli roditelji, porodica kada si ih videla? Da li su ti nešto zamerili?

- Očuh ne razgovara više sa mnom, mama me još uvek podržava, ali je i ona imala mnogo kritika na moj račun, pogotovo na tuče, ali to i razumem - rekla je ona.

Da li si se čula sa Janjušem nakon što si izašla?

 I da sam se čula, nikad ne bih otkrila, jer nisam ja ta koja treba da se hvali trofejima. Pitajte drugu stranu - rekla je i nasmejala se Deniz.

Taki je objavio fotografiju sa tobom nakon što si ispala, da li si se videla te noći sa njim? U kakvim ste sada odnosima?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taki Tadza (@takitadza)

Da, prve noći sam požurila Takiju, stvarno se dugo nismo videli i stvarno sam mu morala ispričati puno toga, ne smem da otkrivam šta, jer je to naša tajna. Toliko dugo smo razgovarali da sam zaboravila na sat i vratila sam se kući u ranim jutranjim satima, a ono što se desilo te večeri, ne bih da otkrivam, kao što sam rekla, pitajte drugu stranu - dodala je ona.

Da li si ponosna na svoje učešće u rijalitiju?

- Da, za mene sam ja pobednik i sada samo do jula čekamo 2. i 3. mesto - rekla je.

Šta bi promenila da možeš?

- Pa, unela bih boju za kosu - pa dodala

Ko te je najviše razočarao od zadrugara?

-  Realno Mensur, na Instagramu izgleda brutalno, ali kad sam ga videla golog ispod tuša, nisam bila baš oduševljena - nastavila je Deniz.

Da li ćeš nastaviti da se bavis Onlyfansom?

Pa naravno, moram, posebno sad kad je u igri ozbiljna lova - rekla je ona.

Da li si očekivala duži boravak u Zadruzi?

Najiskrenije, šre ulazka sam angažovala jednu PR firmu za starlete i rekli su mi, da ako budem tako iskrena i liberalna bi ću izbačena pre decembra. Rekli su mi, da narod voli da demistifikuje žene koje se predstavljaju kao svetice i otkrivaju njihovu ružnu prošlost, ali srpski narod se pokazao kao tolerantan i liberalan. I te kako je prihvatio iskreno ženu kao što sam ja. Narod ceni iskrenost - dodala je Deniz.

Kada ti je bilo najgore u rijalitiju?

-  Kada nisam dobila boje za kosu - završila je Deniz.

MILJANA KRENULA VILJUŠKOM NA ZOLU! Stravične scene u Zadruzi, Kulićeva doživela pomračenje! (VIDEO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading