kraljevska porodica
Foto: Profimedia/Profimedia

Bliži se dolazak princa Harija u Veliku Britaniju povodom proslave 10 godina Igara Invictus, a sve se više spekuliše kako će proteći susret sa porodicom, u jeku svih dešavanja i drame oko bolesti Kejt i kralja Čarlsa III.

Stručnjak za kraljevsku porodicu, Tom Kvin, ističe da priču neće biti uopste lako, budući da istoj neće prisustvovati njegova supruga, glumica Megan Markl, makar tako pišu strani mediji.

Sigurno ne spavaju dobro, muči ih šta treba da urade kad Hari dođe u Britaniju. Moraće da se suoče s problemima kroz koje prolazi njegova porodica, ali ne želi da kaže ništa što bi moglo da ispadne pogrešno, posebno naspram njegove supruge - kaže Kvin i dodaje:

PRINC HARI STIŽE U VELIKU BRITANIJU Ceo svet priča o njegovom susretu sa porodicom, a jedna stvar je velika misterija

Profimedia

 

- Hari bi hteo da popravi odnos s bratom, ocem i svojom snajom. Deluje mnogo mirnije nakon što je objavio memoare "Rezerva" i sve rekao u njima. Ali prosto ne zna kako da to uradi, a da istovremeno zadrži i Megan - navodi stručnjak.

Hari je poslednji put posetio Britaniju nakon saopštenja da kralj Čarls ima rak. Oni su se tada kratko videli, princ je prespavao u hotelu, što je odmah pokrenulo dodatne sumnje u narušenim odnosima u porodici.

Hari se tada nije sreo ni sa svojim bratom, princom Vilijamom, a nakon objave dijagnoze princeze Kejt, odnos im je ponovo pod znakom pitanja, piše "Mirror".

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading