kralj čarls
Foto: Profimedia

Kralj Čarls je juče pozdravio brojne ljude ispred Kapele Svetog Đorđa, gde je i najavio postepeni povratak u jeku teške borbe sa rakom.

Očekuje se da će se obavljanju regularnih službenih dužnosti vratiti nakon uskršnje pauze, ali se ponovo priča o njegovog potezu, ali i potezu njegove supruge, kraljice Kamile.

Kralj čarls

Tanjug/Ap

 

Dok su se kralj i kraljica pozdravljali sa okupljenim građanima, jedan od prisutnih je spomenuo Kejt Midlton, što je izazvalo njegovu neobičnu reakciju, smatraju mnogi.

Na komentar o Kejt, kralj je odgovorio: "Hvala vam mnogo", dok je kraljica Kamila klimnula glavom u znak podrške, a mreže su se usijale od komentara.

- "Ovo je sramota", "Mogli su makar još nešto da kažu, ljudi očekuju objašnjenje", "Uvek su bili hladni" - nizali su se komentari.

kejt midlton

 

 

Kejt Midlton i princ Vilijam nisu prisustvovali jučerašnjoj misi u Vindzoru, jer provode praznike u Norfolku sa decom, Šarlot, Džoržom i Lujem. 

Podsetimo, Kejt Midlton je 22. marta saopštila da boluje od kancera, nakon što se u januaru podvrgla teškoj operaciji abdomena. Detalji o vrsti raka sa kojom se kralj Čarls bori nisu javno objavljeni.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading