PRINC HARI TUGUJE ZBOG KEJT MIDLTON Kaje se zbog svega što je izgovorio na njen račun, sve se saznalo
Profimedia

Otkako je Kejt Midlton otkrila javnosti da ima rak, o njenoj dijagnozi ne prestaje da se priča.

Tužna vest potresla je kraljevsku porodicu, koja sada pruža maksimalnu podršku princezi od Velsa. Princ Hari i Megan Markl su navodno saznali za Kejtinu dijagnozu tek nakon što je ona u emotivnoj video poruci otkrila da prima „preventivnu“ hemoterapiju.

Kraljevski stručnjak Ričard Ficvilijams ranije je otkrio za "The Sun" da je Kejt odlučila da sakrije svoju dijagnozu od Megan i Harija jer im se "ne može verovati". 

Međutim, kraljevski stručnjak Tesa Danlop sada je za "Us Weekly" otkrila da princ Hari žali što je kritikovao svoju snaju u svojim popularnim memoarima „Spare“.

- Kada saznate da vaša snaja ima rak, a vi ste napisali stvari koje se ne mogu vratiti, to je prilično bolna situacija. Ne kažem da nije. Oni namerno kritikuju monarhiju, a onda se nude kao alternativa monarhiji. Dakle, kada je monarhija u nevolji, pravimo neko poređenje. Mogu li Hari i Megan sada zaista dati primer brige? Definitivno će morati da prate tajming sa bilo kojim izdanjima kako ne bi izgledalo oportunistički - rekla je ona.

kraljevska porodica

Profimedia

 

Uzgred, Kejt je bila u centru mnogih otkrića vojvode od Saseksa , koja su se kretala od njenog obožavanja TV emisije 'Suits' u kojoj glumi Harijeva supruga Megan Markl do njenog navodnog zločestog ponašanja kada je u pitanju haljina za deverušu princeze Šarlote za kraljevsko venčanje para.

Međutim, kraljevski stručnjak Tom Kvin nedavno je otkrio da su Vilijam i Kejt, uprkos svemu, želeli da izglade odnose sa Harijem i Megan nakon što su saznali za dijagnozu. Navodno su bili pozvani da sa decom dođu u Veliku Britaniju, što je Megan odbila.

Alo/Story.hr

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading