Anastasija i Gudelj
Foto: Printscreen/Printscreen

Simpatična iznenađenja i putovanja obeležili su ovaj Dan zaljubljenih kod domaćih poznatih ličnosti.

Dan zaljubljenih, 14. februara, mnogim parovima je prilika da na poseban način proslave svoju ljubav. Iako bi svaki dan mogao biti idealan za romantiku i nežnost, postala je tradicija da se na ovaj datum kupuju pokloni, a mnogi vole i da ga posebno obeleže večerom, putovanjem, slatkim iznenađenjima, pesmom...

Poznate ličnosti i ove godine provele su na lep način ovaj datum, a mnogi su otkrili na Instagramu kako uživaju u paru!

Milica Todorović

Popularna pevačica uživa u ljubavi s novim momkom Lazarom Granićem, koji ju je iznenadio prelepim aranžmanom crvenih ruža za Dan zaljubljenih.

Tamara Dragičević i Petar Benčina

Glumački par odlučio je da poseti grad ljubavi, prelepu Veneciju, kao stvorenu za romantičan izlet za zaljubljene. Oni su uživali u vožnji po kanalima Venecije, ali i uz bisere italijanske kuhinje.

 

 

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Ana i Bastijan su objavili istu sliku na Instagramu, gde su nasmejani pozirali, a u opisu fotografije stoji: Zauvek moj Valentin. Par je, inače ima tri sina.

Ana je, kao modna ikona, oduševila stajllingom za veče: jednostavnom belom majicom koju je ukombinovala sa prugastim Dolče i Gabana šorcem i visokim crnim čizmama.

 

 

Anastasija i Nemanja Gudelj

Nemanja Gudelj je ovog puta iznenadio svoju voljenu Anastasiju buketom crvenih ruža, balonima u obliku srca i usana, bombonjerom i šampanjcem, kao i romantičnom porukom ljubavi, a njemu slatka iznenađenja za suprugu nikako nisu retkost.

Marija Mikić

Pevačica Marija Mikić uživa u braku s Jovanom Pantićem, s kojim ima dvoje dece, a on nju redovno iznenadi na najslađi način, naime i ovog puta je istetovirao njen lik.

Volim te! Tvoj klinja... - napisao je Jovan.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading