SIN JOJ JE PREŽIVEO UDES, MUŽ PREMINUO, A ONA SE BORILA SA DEPRESIJOM Snežana Đurišić nikad iskrenije o najtežim trenucima u životu
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Snežana Đurišić ima karijeru dugu više od pet decenija. Danas je uspešna pevačica sa ugledom, majka dvoje dece i baka četvoro unučadi.

Međutim, Snežana je u jednom periodu prolazila kroz pakao. Pala je u tešku depresiju, iz koje se izvukla kada je shvatila da joj je potrebna stručna pomoć.

- Ljudi ne treba da se stide i da se libe da odu kod psihologa. Nije to za lude ljude, kako mi to, neobavešteni, znamo da kažemo. Kad shvatiš da unutra nisi zadovoljan, da nešto nije u redu, a ne znaš šta je i danima ne možeš da odgonetneš, idi pitaj. Možda će te neko navesti da shvatiš šta je to, jer to rade psiholozi. Samo sam želela da budem sama. Apsolutno sama. I to je trajalo, trajalo… Onda sam rekla: Ovo nije dobro - rekla je Snežana i istakla da ju je izlečila vera, vreme i struka.

Pevačica je 2013. godine izgubila muža.

- Od 2013. kako sam postala udovica, nije me zanimalo da gledam muškarce tim očima. Nisam razmišljala kako ću da tražim nekog, niti sam imala viziju kako bi trebalo da izgleda osoba sa kojom bih želela da živim do kraja života. Kada sam srela Vanju I kada smo počeli da pričamo, on nije ni znao da sam ja ostala bez supruga, poznavao ga je, bio je šokiran. Tu je postojao neki fluid, to se prosto oseti. Ja sam ljudima verovatno bila smešna, ali ja sam uživala, ja sam bila zaljubljena najstrašnije

Snežana je sa pokojnim mužem i decom nekad živela u kući na Dedinju, ali kada je njen sin Marko imao udes, imala je osećaj da treba da odu odatle.

- Ja se ponašam onako kako osećam. Tada sam pokojnom mužu rekla: Ako preživi, a hoće - nikako nisam htela da izgovorim niti da prihvatim da neće, moramo odavde da odemo, jer ne mogu više ovde da bduem. Ja sam prosto tako osećala i tako je i bilo. Hvala Bogu da se on izvukao, ali odmah smo otišli odatle. Suština života je da čovek sebi ugodi onoliko koliko može i kako može. Da ne želi nemoguće, a da ono što želi, da se trudi da sebi ostvari, jer je život kratak. Dok ne dođe trenutak da nas Gospod Bog pozove, ugodi sebi, živi kako želiš, vodi računa da ne ugroziš druge zbog svojih želja i svojim ponašanjem, i to je to - zaključila je Snežana za "Informer".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading