Karleuša
Foto: Alo/Miloš Miletić

Nakon što je reper Nući podelio svoj video-snimak uz pesmu Jelene Karleuše sa kojom je prethodno zaratio, oglasila se i pop diva.

Karleuša se reperu obratila putem svog Instagram storija, a usputno potkačila njegovu bliskost sa Cecom Ražnatović.

Ona mu je poručila da se više ni ne seća koji je tačno uzrok svađe, ali da od naredne godine želi da sve bude bolje.

- Jesi li lepo oprao zubiće, Bući, Bući, Bu? Neće zla teta Jeca više da te dira, baš si sladak. Skoro kao Desingerica. Ne znam ni zašto sam te dirala, ne mogu ni da se setim. U novoj godini ti želim da ti baka Ceca ne rasteruje publiku na koncertima, nego da ti maJKa daje mega gas - napisala je Karleuša u svom stilu.

Podsetimo, rat između Nućija i Jelena započeo je nakon što ga je Karli prozvala u jednoj emisiji. 

- Na primer neki Lil Miks ili Pil, Lil Piks, neki novi izvođač ima milijardu pregleda i na Jutjubu, Spotifaju i gazi neku Bijonse, ali Bijonse krene na turneju i u prvih mesec dana prijavi zaradu od 1,6 milijardi dolara, a sledeće godine taj Lil Piks, Nući, Ćući ne postoji - kazala je Jelena, a ovo je Nućiju izuzetnbo zasmetalo, te joj je napisao:

- Šta njake ova Karli? - zapitao se reper.

Nućiju je Karleuša odmah odgovorila na svom Instagram profilu. 

- Ova Karli (velikim slovima treba da pišeš moje ime, indijancu) "njake" po tebi što ne možeš da prodaš 100 karata za koncert. Trajaćeš do isteka ovog storija, a komentarišešp mene. Da nije malog Vojaža, bila bih još konkretnija, nego mi je mali simpa. Idi deli karte po školama, radi za 100 evra koje ti kao robu daju menadžeri - napisala je Jelena. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading