KARLEUŠIN PARFEM STIGAO DO RAŽNATOVIĆKE Zbog Cecine reakcije nacija iznenađena, ko bi rekao da je to izustila posle svega? 12:20 Vip 0
"JELENA JE DOBRA MAJKA, ALI..." Saopštenje Duška Tošića iznenadilo je javnost, njegove reči odjekuju 12:00 Vip 0
OGNJEN AMIDŽIĆ U EMSIJI REKAO O KARLEUŠI ONO ŠTO NIJE SMEO? Pevačica je samo zaćutala, voditelj odmah prešao na drugu temu 11:00 Vip 0
BIVŠI MUŽEVI JELENE KARLEUŠE OČI U OČI Scenario koji niko nije očekivao, sve se desilo pred očima javnosti! 10:40 Vip 0
NIJE SE ODVAJAO OD KARLEUŠE Uroš Živković o prisnosti sa JK, evo da li je zbog toga došlo do svađe sa ženom! 20:10 Vip 0
"SVI SE VRAĆAJU NA MOJE HITOVE" Goga Sekulić progovorila o Severininoj krađi njene pesme, pa se dotakla Karleuše! (VIDEO) 18:20 Vip 0
"MUŠKARCI SU MI UZELI DUŠU" Jelena Karleuša bez dlake na jeziku: "Kukavica, pobegao je kad su me napali" 09:20 Vip 0
"OD VUČIĆA BOLJEG DRŽAVNIKA U ISTORIJI SRBIJE NISMO IMALI" Jelena Karleuša otvoreno o predsedniku: "Mnoge moje kolege ga podržavaju, ali se plaše da to kažu" 07:40 Vip 45
"NE ŽIVIMO S NJIM..." Atina i Nika prvi put otkrila pravu istinu o odnosu sa ocem, nisu mogle više da ćute, Karleuša odmah reagovala! 01:00 Vip 0
KARLEUŠINE ĆERKE POKREĆU PRIVATNI BIZNIS! Mesecima su krčkale planove, a u emisiji uživo sve su otkrile! (FOTO) 00:40 Vip 0
"VOLELA BIH DA JE SVI GLEDAJU KAO NAS DVE…" Prva emotivna ispovest Atine i Nike o Karleuši i bolnim trenucima iz života 00:20 Vip 0
KARLEUŠA ĆUTI DOK JE ZORICA GAZI Šok u studiju: "Ne znam na čemu si, probaj meni to da kažeš!" 16:35 Vip 0
SPAVAĆA SOBA NIKE TOŠIĆ JE SAN SVAKE TINEJDŽERKE U vili na Dedinju kutak za Karleušinu ćerku je nestvaran, a jedan detalj posebno je privukao pažnju 07:20 Vip 0
ZORICA BRUNCLIK KITILA STRIPTIZETE PO LAS VEGASU Zbog Karleušinih prozivki ustala, pa otkrila detalje iz mladosti! (VIDEO) 16:05 Vip 0
KARLEUŠA I TOŠIĆ NE MOGU DA POMOGNU MLAĐOJ ĆERKI I PORED MILIONA Nika Tošić se suočila sa problemom, evo i kojim 14:26 Vip 0
ĆERKE JELENE KARLEUŠE DONELE ODLUKU! Atina i Nika više nisu male, Duško nije mogao da ih spreči 12:20 Vip 0
JELENA KARLEUŠA SNIMA RIJALITI SA ĆERKAMA! Šok informacije otkrivene, evo gde će se emitovati 18:40 Vip 1
JELENA KARLEUŠA OTKRILA ŠTA SE DEŠAVALO NA SNIMANJU NOVOGODIŠNJEG PROGRAMA Iza kamera doživela ono što nije 25 godina i to od kolega! 14:10 Vip 0
"CECA MI JE BITNA KAO LANJSKI SNEG" Voditelj konačno otkrio pozadinu sukoba sa pevačicom: "Nije mogla to da podnese zbog Karleuše" 08:25 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ĐOKIĆ HITNO PISAO MACUTU Sve može - blokade, štrajk, rušenje države, ali da se kontroliše trošenje para univerzitetima - SAMO TO NE 14:37 Vesti 6
ONI NE MORAJU DA BRINU, SAMO TREBA DA SE RADUJU 2026. GODINI 3 horoskopska znaka će se opariti u prvoj polovini januara, doživeće finansijski procvat 13:32