Jelena Karleuša
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Jelena Karleuša je nakon oštrih prozivki sa reperom Nućijem, nastavila da se obračunava sa estradom! Ovog puta JK je mnogima uputila brutalnu poruku, tačnije, sve ih je upozorila na ponašanje! 

Kako je istakla, ukoliko žele da traju, neophodno je da valjaju u poslu kojim se bave, te da od nje mogu dobiti reklamu ukoliko se budu ponašali primereno njenim načelima.

Raznim Crnim K***ima i Palcima, Kurtama Murtama, Nućijima, reperima, treperima, početnicima raznih fela, dajem prijateljski savet! Ako vam je potrebna reklama, pametnije je da me lepo pohvalite, logično i opravdano. Zauzvrat ćete dobiti i moju lepu reč, podršku i reklamu zlata vrednu. Nikakvo odgovaranje meni, nikakvo ku**enje, ništa, to ne volim. Vaša jedina šansa da malo potrajete u šou bizu je da budete dobri! Inače, od muzičke karijere mrka kapa! Znaci oš! Opaljivanje šlihta! To želim, to volim, to je logično i to tako treba u našoj bajci o kraljici i patuljcima! Inače jedete otrovnu jabuku i nije vam dobro. Čemu to? Jednostavno je... lavicama samo niz dlaku... Obrnutno ne valja.. - napisala je JK na Instagramu.

Podsetimo, Jelena je ranije danas uputila brutalnu poruku Nućiju:

- Zato te nema nigde, ni u top 5 da te neko sluša prijatelju! Ajde ti lepo sjaši s mene, ne vadiš me iz usta mesecima! Nikada ti ime nisam spomenula! Shvati ovaj odgovor kao moju humanitarnu pomoć tebi i tvojoj nepostojećoj karijeri! P.s. (Ovaj čovek ima nadimak Nući, da objasnim ljudima koji nemaju pojma ko je) - zagrmela je ona na društvenoj mreži Instagram, a čini se da se sukobu, makar za sada, ne nazire kraj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading