ON JE JEDINI POZNATI MUŠKARAC KOJI JOJ SE OBRATIO! Pevač ne krije tugu nakon što je Severini oduzeto starateljstvo, odmah se oglasio
Alo

Brojne javne ličnosti uputile su podršku Severini Vučković nakon što joj je sud oduzeo starateljstvo nad sinom i dodelio ga njenom bivšem mužu, biznismenu Milanu Popoviću.

Nezadovoljstvo su izrazile, i to javno, Nataša Bekvalac, Milica Todorović, Emina Jahović, Tijana Dapčević, Sofija Milošević, kao i Milena Radulović, ali i jedan muškarac.

Naime, jedini pevač koji se javno oglasio i uputio moćne reči svojoj koleginici, je reper Igor Panić, poznatiji kao Nući, koji je objavio Severininu fotografiju sa sinom, na društvenoj mreži Instagram, i poslao joj jake reči podrške.

Uz tebe smo - napisao je Nući i ostavio emotikon crvenog srca.

Pevačici Severini Vučković Vrhovni sud u Hrvatskoj u potpunosti je oduzeo starateljstvo nad sinom Aleksandrom Popovićem.

Milan i Severina više neće imati zajedničko starateljstvo, što je 2021. odredio Županijski sud u Splitu već će se Aleksandar, koji će uskoro napuniti 12 godina, opet vratiti ocu. Ta odluka odmah stupa na snagu, nezavisno što je pevačica podnela žalbu, preneo je Nacional.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading