NUĆI POTKAČIO KARLEUŠU: Rat između repera i pop dive dobio novi epilog
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačice Jelene Karleuše započela je rat sa reperom Nućijem kada ga je nedavno isprozivala u jednoj emisiji, a rat je sada dobio novi epilog.

Naime, ovog puta je Nući zadao novi udarac tako što je na svom TikToku izbacio novi video snimajući se uz pesmu "Mašala".

Reper je uz video dodao i opis u kom je pisalo:

 

@nucci.nucci

nucci sta? nucci cucci ♬ MASHALLAH - daris

 

- Nući šta? Nući ćući.

Ovim potezom reper je očigledno ponovo želeo da potkači Jelenu Karleušu i da joj da do znanja da nesuglasice između njih nisu rešene.

Podsetimo, rat između Nućija i Jelena započeo je nakon što ga je Karli prozvala u jednoj emisiji. 

- Na primer neki Lil Miks ili Pil, Lil Piks, neki novi izvođač ima milijardu pregleda i na Jutjubu, Spotifaju i gazi neku Bijonse, ali Bijonse krene na turneju i u prvih mesec dana prijavi zaradu od 1,6 milijardi dolara, a sledeće godine taj Lil Piks, Nući, Ćući ne postoji - kazala je Jelena, a ovo je Nućiju izuzetnbo zasmetalo, te joj je napisao:

- Šta njake ova Karli? - zapitao se reper.

Nućiju je Karleuša odmah odgovorila na svom Instagram profilu. 

- Ova Karli (velikim slovima treba da pišeš moje ime, indijancu) "njake" po tebi što ne možeš da prodaš 100 karata za koncert. Trajaćeš do isteka ovog storija, a komentarišešp mene. Da nije malog Vojaža, bila bih još konkretnija, nego mi je mali simpa. Idi deli karte po školama, radi za 100 evra koje ti kao robu daju menadžeri - napisala je Jelena. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading