Jelena
Foto: Shutterstock/Foto: Alo/ilustracija

Pop diva Jelena Karleuša ponovo je potkačila repera Nućija, a razlog je intervju koji je izašao u makedonskim medijima, u kom mladi reper spominje koleginicu.

Jelena je bila nemilosrdna, te je uputila jako oštre reči kolegi da je ne uzima više u usta.

- Zato te nema nigde, ni u top 5 da te neko sluša prijatelju! Ajde ti lepo sjaši s mene, ne vadiš me iz usta mesecima! Nikada ti ime nisam spomenula! Shvati ovaj odgovor kao moju humanitarnu pomoć tebi i tvojoj nepostojećoj karijeri! P.s. (Ovaj čovek ima nadimak Nući, da objasnim ljudima koji nemaju pojma ko je) - zagrmela je ona na društvenoj mreži Instagram, a čini se da se sukobu, makar za sada, ne nazire kraj.

Sve je počelo kada je Jelena, gostujući na K1 kod Jovane Joksimović, Karleuša spomenula Nućija i njegovu karijeru, za koju smatra da je gotova.

- Na primer neki Lil Miks ili Piks ili kako god, ima milijardu pregleda na Jutjubu, Spotifaju i gaze jednu Bijonse, ali Bijonse krene na turneju i u prvih mesec dana prijavi zaradu od 1,6 milijardi dolara, a sledeće godine Lil Piks, Nući, Ćući, neće postojati - rekla je u "Uranku", a zatim joj je već danas Nući poručio:

- Šta njake ova Karli? - napisao je on uz video snimak, a onda je Jelena oplela po njemu najstrašnije:

- Ova Karli (velikim slovima treba da pišeš moje ime indijancu) "njake" po tebi što ne možeš da prodaš 100 karata za koncert i trajaćeš do isteka ovog storija, a komentarišeš mene! Saberi se! Da nije malog Vojaž, bila bih još konkretnija nego mi je mali simpa. Idi deli karte po školama i radi za 100 evra koje ti kao robu daju kvazi menadžeri - napisala je ona u obračunu sa Nućijem.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading