MARKO JE POVUKAO TUŽBU, IMAM I DALJE ZABRANU PRILASKA Marija Bulat progovorila o nasilju u porodici
Foto: Alo/ilustracija

Marko Bulat nedavno je prijavio suprugu, Mariju,  da ga je pretukla jer nije hteo da je uspava, a sada je ovaj ljubavni odnos dobio novi epilog.

- Ne smem ništa da pričam o Marku, jer je na snazi i dalje zabarana prilaska. On je odmah nakon svađe povukao prijavu, međutim po službenoj dužnosti, zabrana prilaska i dalje mora da bude na snazi. Ne znam kada će isteći. Deca su kod mene. Ja ih vodim u vrtić, a Marko ih kupi iz vrtića i onda deca idu kod njega. Za sada Marko i ja komuniciramo samo preko telefona i to isključivo zbog dece, jer je bitno da smo u kontaktu, barem zbog njih. Ne bih smela ništa više da kažem, kada dođe vreme za sve, progovoriću - ističe Marija Bulat za “Blic“.

Podsetimo, Marko je tvrdio da već duže vreme trpi psihičko nasilje i da je ranije bilo fizičkog kontakta između njih tog tipa. Ovog puta izbila je svađa, jer je Marko nju nazvao “narkomanom”, nakon što je u stanu pronašao “neke cevčice”, koje je nosio na DNK analazu i utvrđeno je navodno prisustvo psihoaktivnih supstanci. Marija je to negirala kad joj je rekao i u besu mu udarila par šamara, počela da ga šutira nogama i grebe.

ZBOG KRIZE SAM ZATVORILA POSLASTIČARNICU Verica Šerifović otvorila dušu o poslu i odnosu sa Marijom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading