DOŽIVELA OGROMAN STRES Rada Manojlović pravila haos na aerodromu, pevačicu opet poterao maler
Foto: Ataimages

Rada Manojlović napravila je skandal prošlog vikenda, kad joj je na beogradskom aerodromu izgubljen kofer.

Pevačica je nakon tezge u inostranstvu sletela na naš aerodrom, gde je posle kraće pauze trebalo da sedne na novi let.

Međutim, kada je otišla po svoje kofere, u kojima se nalazila njena garderoba i šminka za nastup, posle dužeg čekanja shvatila je da su joj stvari izgubljene, pa je doživela stres.

Foto: Ataimages

 

- Rada je poludela kada je shvatila da su joj stvari izgubljene. Bila je na ivici histerije i plača. Trebalo je samo da uzme kofere i da ide dalje da se čekira, jer ju je to veče čekao novi nastup. Nije imala ništa od stvari - ni haljinu, šminku, cipele, ništa. Bukvalno samo trenerku koju je imala na sebi - priča izvor, pa nastavlja:

- Kako na aerodromu nisu mogli da joj pomognu, Rada je počela da viče, jako je bila nervozna. U jednom trenutku izašla je iz aerodromske zgrade i uputila se ka taksijima. Htela je da odmah ode do stana kako bi uzela neophodne stvari, pa da se vrati na aerodrom, ali to jednostavno nije bilo moguće zbog malo vremena. Kada je shvatila da od toga nema ništa, onako nervozna i neispavana, bez trunke šminke, pokunjeno je otišla na šalter za čekin, odakle se uputila ka pasoškoj kontroli - završava izvor za Kurir.

Napustio "Zvezde Granda", otišao u Australiju da vozi kamion, pa se vratio u Srbiju i udružio sa transrodnim osobama!

Komentari (0)

Loading