Aleksandra Prijović
Foto: Privatna arhiva/JuricaCvitanić/ExtraFM

Aleksandra Prijović već nekoliko meseci niže uspehe sa rasprodatim koncertima koje država kako u Srbiji tako i u državama regiona. 

Pevačica je nekoliko puta na binu izvodila sina koji je imao svoj "performans" i to uvek tokom iste pesme "Zvuk tišine". 

Tokom poslednjih održanih koncerata u Novom Sadu, Aleksandru su pitali zašto je odsutan naslednik. 

Ona je priznala da se mali Aleksandar u skorije vreme neće pojavljivati. 

- Znate šta... On je mali i nisam želela od prvog koncerta da... Želela sam da bude tu, ali da ga izvodim na binu, nekako... Da se on pojavljuje... Nisam ja baš bila za to, niti je on, on nije ni znao šta su koncerti u tom trenutku. I, kad je izašla jedna devojčica, on je bio jako ljubomoran i želeo je da izađe na binu. Od tog trenutka se mnogo puta pojavio na sceni sa mnom, pa čak i otpevao nešto, ali mislim da nema potrebe. Meni je drago kad mi publika pokaže... Mislim, pokažu mi telefone gde piše: "Gde je Aki?". Na svakom koncertu me pitaju isto - rekla je mlada pevačica.

Aleksandra Prijović Osijek

JuricaCvitanić/ExtraFM

 

- Aki je ostao u Beogradu, on ide sutra sa svojim drugarima iz vrtića u park, idu da se igraju. Mislim da je detetu zaista mesto tamo, ali svakako da mi je jako drago što je bio deo ove priče, ovo će ostati, onako, jedna lepa uspomena, imamo mnogo snimaka gde je on izašao, gde smo bili iza bine... Sigurno će se pojaviti na još nekom koncertu, ali sada kada smo blizu Beograda, on je ostao sa svojom bakom, Filipovom majkom, i bebisiterkom. Uživa kod kuće i za sutra je napravio plan, a to je da ide sa svojim drugarima u park - objasnila je Prijovićeva.

- Ne volim njega da lažem. Da pokušavam da ga kao dete slažem "ej, otići ćemo negde...", ja to ne volim. Tražila sam od svih da budemo iskreni i ja sam prva iskrena prema njemu. Rekla sam mu: "Aki, mama sutra ima koncert, tri dana zaredom. Bio si na mnogo koncerata do sada, mislim da nema potrebe sada, ostani sa svojom bakom da se igraš, a prekosutra sa drugarima iz vrtića da odeš u parkić da se igrate". Bio je on dosta puta, ne mogu da kažem, i ja sam jako srećna što je bio sa mnom, ali njemu je mesto sa drugarima da se igra. Ovo su tri dana zaredom, šta bi on radio ovde ceo dan? - zaključila je.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading