Mira Kosovka
Foto: Printscreen/Printscreen TV GRAND

Mira Kosovka je nakon niza tragedija koje su je zadesile, odlučila da se povuče sa estrade. 

- Da pevam to više ne. Održim obećanje kada me zovu u emisiju, ali ne snimam, ne mogu, neće duša. Koliko god ljudima delovao lak taj posao, težak je. Shvatila sam da neću moći više da pevam, putujem, radim i nisam više mogla sa tim da se nosim, a srce kada neće ne može da se natera. Sigurno bih bolje živela i više para imala, ali lepa je uspomena ostala. Retko kada zapevam i za sebe - iskrena je pevačica.

Proslavljena zvezda Jugoslavije ima veliki broj hitova, a nakon brojnih spekulacija kako je pesmu „Ti mirno spavaj“ posvetila detetu koje je izgubila, ona je otkrila pravu istinu.

- „Ti mirno spavaj“ snimljena je skoro godinu dana pre moje trudnoće i nisam to snimila za dete koje sam izgubila. Snimila sam spot kao da sam znala da ću brzo ostati trudna, a to se dešava posle. Moja ideja je bila da se snima sa sinom pokojnog druga, spot je kao da je moje dete i po tekstu sam mogla da je namenim bilo kome, ali ja sam bila spremna da budem majka. Žensko telo je čudo - demantovala je Kosovka pomenute navode za "Grand". 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading