Harijeta Simić
Foto: Printscreen/Foto: Tiktok

Harijeta Simić, poznatija kao Harina, poreklom iz Niša, već dve godine prolazi kroz pravu agoniju i golgotu.

Naime, pevačica Harijeta Simić, kojoj je umetničko ime Harina, se bori sa opakom bolešću, a za domaće medije je pričala kroz šta prolazi.

- Nakon operacije kada su mi odstranili dojku, išla sam na hemoterapije i rekli su mi da sam zdrava, međutim samo dva meseca nakon, otišla sam na kontrolu i lekarka mi je pronašla metastaze na vratu – rekla je Harijeta.

Harijeta

Foto: Tiktok

 

Odmah je usledila operacija, a Harijeta je nakon operacije iz nepoznatog razloga počela da kašlje i kašalj je bio sve gori, zbog čega je dobila antibiotike u ogromnim količinama.

- Ništa mi nije pomoglo, a onda sam otišla na snimanje pluća i pronašli su mi da su mi metastaze po celim plućima. Ja imam osećaj kao da mi je tona na grudima, teško dišem – rekla je pevačica za "Hype", kojoj je na žalost majka umrla jer se nije izborila sa istom bolešću sa kojom se sama Harijeta bori.

Harijeta

Foto: Tiktok

 

- Plašim se da ću završiti kao moja majka. Ona je umrla u 49. godini, ja sada imam 41 – rekla je uplašena Simićeva.

- Sada sam četvrti stepen metastaze. Rekli su mi u jednom momentu da imam još šest meseci života. Pila sam petrolej, kanabis ulje, sve što sam čula, ja sam pila da mi pomogne - rekla je za Telegraf.rs.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading