Sara Reljić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Sara Reljić prvi put javno je govorila o strašnoj dijagnozu koju su joj doktori ranije saopštili. Reč je o raku dojke, a pevačica, kako kaže, ranije nije želela da govori o tome i pravi od sebe žrtvu. 

Na njenim nastupima i javnim pojavljivanjima, često ističe grudi u prvi plan, pa su mnogi komentarisali da ne želi da prizna da je ugradila silikone. 

Sara Reljić

Promo

 

Međutim, Sara je sada objasnila da ništa nije krila, kao i da na početku karijere nije imala silikone, koje je ugradila u međuvremenu, ali ne zbog estetike već zbog ozbiljnog zdravstvenog problema.

- Tada kada je počelo o tome da se piše nisam imala silikone, u međuvremenu sam ih uradila - iskrena je bila Sara, a na voditeljevo pitanje o tome zašto je to uradila, ona je priznala:

- To je neka tema o kojoj ne bih govorila, nažalost. Nisam se pokajala uopšte, ali imala sam predivne grudi i pre toga - rekla je ona. 

NAŠA PEVAČICA OPERISANA PO HITNOM POSTUPKU Saznala da boluje od opake bolesti, evo u kakvom je sada stanju!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Pevačicu su napadali i da je silikone uradila zbog estrade i tadašnjeg dečka, ali ona je sada ovo oštro demantovala.

- Ako pod dečkom misle na rak dojke, onda da. Šalim se naravno, ma kakav dečko, ja zbog dečka nikad ne bih radila korekcije na sebi. To se sve jako brzo izdešavalo, hvala Bogu i kvantnoj medicini. O tome nikad ne pričam, ja nikada ne izigravam žrtvu, a veoma sam mogla.

Kako kaže, nije primetila nikakve simptome opake bolesti, već je slučajno otišla na jedan pregled, posle koga je ubrzo usledila intervencija.

- Mnoge žene sam podržavala u tome, išla sam na te događaje, nema tu neke velike filozofije, prosto to je sve život. Slučajno sam videla akciju kod jedne ozbiljne doktorke kvantne medicine i ona mi je rekla da pogledam ciste na jajnicima i grudi. Po hitnom postupku odem i odmah se sve izdešavalo, zato ljudima nije jasno da doktor kod koga sam radila zapravo ne radi silikone zbog estetike, već se bavi odstranjivanjem tumora i potom "vraća sve na mesto" - dodala je pevačica i istakla da prethodno ništa nije napipala na dojkama.

Skinula se Sara Reljić

Printscreen

 

Njena porodica joj je bila velika podrška, a ružni događaji su sada iza nje, te joj je preostalo da redovno odlazi na preglede.

- To je bio najhitniji mogući postupak jer sam jako mlada, danas srećom nemam nikakve probleme. Redovno idem na kontrole, hipohondar sam i ovo je apel za sve žene. Ne košta mnogo, a znači mnogo. Samo zbog toga što se sve brzo izdešavalo, sve se brzo i lako i rešilo - rekla je ona za "Hype" i dodala da je najveći deo lečenja platio njen brat Filip.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading