DOSTA SE SPEKULISALO O NJIHOVOM ODNOSU! Evo sa kim je uhvaćena Jovana Jeremić nakon razvoda, sada je sve jasno! (FOTO)
PaparazzoLov

Jovana Jeremić se pre tri dana i zvanično razvela od njenog sad već bivšeg supruga Vojislava Miloševića, a sada je otkriveno i šta je ona radila nakon što je parnica završena.

Naime, ekipa emisije ,,Paparaco lov" pratila je Jovanu u stopu, a kadrove koje su zabeležili su iznenadili sve. 

Voditeljka je otišla sa bivšim suprugom na piće kako bi se ispričala, a odmah po završetku pića sa Vojom, Jovana se uputila u dalje obaveze, pa su kamere zabeležile jedan njen svakodnevni dan.

Jovana je, potom, otrčala po svoju ćerkicu u vrtić, nakon čega su se vratile u novi stan gde su se uselile i tu provodile kvalitetno vreme zajedno.

Podsetimo, Jovana je i sama istakla za medije da će sa Vojom imati savršen prijateljski odnos, kako zbog njih samih, tako i zbog ćerkice Lee, koju oboje neizmerno vole. 

PRVO POJAVLJIVANJE NAKON VESTI O RAZVODU! Danica Ristovski došla da podrži sina i snajku, a svi su odmah primetili ovaj detalj!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zoran

10.03.2022 20:56

Zahvali se Bogu, skinuo si bedu sa grbace. Nisi ni.svestan koliko.si.imao srece .

Zoran

10.03.2022 20:59

Posaljite je Dei da je edukuje kako.se govori.sta se govori ga se ponasa normalno da nauci da ne upada u rec sGovornicima da govori jasno.a ne da brblja da bude dama a ne provincijaka sa prazilukom..... ako.je to.uopste moguce.

Alex

12.03.2022 09:00

@Zoran - Gade mi se takve osobe..pa daj zeni moc.. Umislila zena da je poznata..