NEMAM ZDRAVSTVENU I NISAM JEDINA! Konstrakta jutarnjem programu progovorila o haosu koji je nastao nakon osvojenog prvog mesta, a priznala je i ovo!
Printscreen

Ana Đurić Konstrakta gotovala je u Jutarnjem programu na RTS nakon što je sinoć na takmičenju "Pesma za Evroviziju" izabrana za predstavnicu Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu i tom prilikom priznala da još uvek nije sumirala utiske i nije svesna da je pobedila na pesmi za Evroviziju '22.

- Bilo je par sati spavanja. Trebaće mi vremena da se saberem. Sinoć mi nije baš bilo jasno šta se dešava, od jutros malo više, ali doći ćemo do toga - iskrena je Ana, a na pitanje voditeljke kako se izborila za pobedu s obzirom na to da su takoreći do poslednjeg trenutka favoriti bili neki drugi učesnici, Konstrakta kaže:

- Pa ne mogu da kažem da sam se borila. To je prosto bio tok događaja. Praktično, iz moje perspektive, deluje kao da se u poslednja dva dana, zapravo, posle tog prvog polufinala, desilo nešto i da je pesma pokupila pažnju - dodaje ona.

Kako ističe Đurićeva, sa pripremama za nastup u Torinu, počinje odmah.

- Pripreme počinju, koliko ja shvatam, odmah, budući da je to od 12. do 14. maja. Ima tu posla, tako da pretpostavljam da sad već ulazimo u organizaciju nastupa, medijskih plasiranja i ostalog - priča dalje pevačica i kaže da će nastup biti verovatno nešto drugačiji nego što je bio na nacionalnom takmičenju.

- Ja za sad ne znam. Ovaj nastup smo koncipirali ovako. Pretpostavljam da ćemo ga to Torina razraditi. Ne znam, videćemo. Svakako očekujem da bude zabavno - dodaje ona.

Mnogi govore o poruci pesme koja će nas predstavljati na Evroviziji, a Konstrakta na to ovako odgovara:

- Pesma je slojevita i ima dosta poruka, ja ne volim da izdvajam nijednu, ali ima ih dosta, svako nađe nešto. Možda neki odnos prema zdravlju koji je aktuelan, ali ne mislim sad na ovaj pandemijski, nego uopšte. Mislim da je to trend koji je prisutan možda već nekih desetak godina - nastavlja Ana, a kako kaže, stih iz pesme koji govori da nema zdravstvenu knjižicu, stoprocentno je utemeljen u njenoj realnosti.

- To je živa istina. Nemam zdravstvenu knjižicu i nisam ni jedina - iskrena je ona.

Podsetimo, u Italiji će ove godine, na 66. Evroviziji, nastupati predstavnici iz 41 zemlje. Polufinala se održavaju 10. i 12. maja, a veliko finale 14. maja u dvorani Pala Olimpiko u Torinu.

OVO JE KONSTRAKTIN MUŽ! Pevačica i njen suprug imaju dvoje dece, ne vole javni život, a vezuje ih i još jedna prelepa stvar!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Sladjan

06.03.2022 10:33

Kada mi kaže neko da nema zdravstvenu knjižicu,to znači da ga mrzi ko nezaposlen da se javlja na godinu dana da overi knjižicu!!!!čega se pametan stidi,budala se ponosi.....mnogo ,mnogo glupa pesma,......

Pedja

06.03.2022 11:20

Pa da placas osiguranje imala bi knjizicu.

ljubica

06.03.2022 11:31

@Pedja - A valjda i porez ne plaća.

Vu

06.03.2022 11:53

Pesma takva kakva je, ali ona je priglupa. Tim što kaže da nema knjižicu, kaže da sve što rabii, radi na crno.

ljubica

06.03.2022 12:04

A sta je sa porezima i doprinosima jel i to ignorišeš?

Milja

06.03.2022 12:11

Da li je njen muž u radnom odnosu ili i on ima status slobodnog umetnika? Šta je sa decom, i ona su bez zdravstvenog osiguranja? Koga ona laže, sebe ili nas? Sebe! Pesma treba da bude pevljiva a ova to nije.

Jo

07.03.2022 09:10

A ima dvoje dece?! Kontrola trudnoce i porodjaj obavljeni privatno?