KONSTRAKTA ISPRAĆA LUKU BLEKA U LIVERPUL! Srpski predstavnik odlazi na Eurosong, a podršku mu pruža tetka (VIDEO)
Foto: Alo/Alo

Luk Blek je veoma uzbuđen pred put, a kako kaže, čekaju ga naporni dani do nastupa u prvoj polufinalnoj večeri, koja će se održati 9. maja.

Ana Đurić Konstrakta, prošlogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, koja je na ovom prestižnom takmičenju osvojila visoko peto mesto, došla je da isprati ovogodišnjeg naslednika i poželi mu uspeh.

Konstrakta je kao poklon Luku bleku donela korpu voća.

Voditeljke programa u holu RTS-a su Kristina Radenković i Dragana Kosjerina.

U svom stilu ekscentrika, Luk Blek je na rever od crnog odela zakačio broš u obliku jastoga, koji je njegov zaštitni znak, baš kao što je Konstrakta prošle godine prilikom svog ispraćaja na Evroviziju na reveru imala crveno srce i time, u duhu svoje pesme "In corpore sano" simbolično poslala poruku koliko je zdravlje važno.

Srpski predstavnik nastupiće treći u prvoj polufinalnoj večeri. Prvo polufinale otvara predstavnica Norveške, a poslednji će nastupiti predstavnik Finske. Nastupiće predstavnici 15 zemalja.

Kada je reč o drugom polufinalu koje se održava 11. maja, takmičiće se predstavnici 16 država. Drugi deo takmičenja otvoriće predstavnik Danske, a poslednja će svoju pesmu predstaviti Australija.

Iz oba polufinala po 10 zemalja će se plasirati u finale i pridružiti direktnim finalistima – domaćinu Velikoj Britaniji, Italiji, Nemačkoj, Francuskoj, Španiji i prošlogodišnjem pobedniku Ukrajini. Tokom finalne večeri, 13. maja, nastupiće 26 učesnika.

„Pesma Evrovizije“ biće održana u Liverpulu od 9. do 13. maja, a sve tri takmičarske večeri moći ćete da pratite u direktnom prenosu na programima Radio-televizije Srbije.

PALA NIZ STEPENICE U SVOJOJ KUĆI I POGINULA Slavna pevačica je život završila tragično, a ovaj detalj je obeležio njenu karijeru

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading