OBJAVLJEN SPISAK TAKMIČARA ZA PZE 2026 Jedan od njih će predstavljati Srbiju na Evroviziji, a ona ne odustaje od te namere! 13:15 Vip 0
"RTS NIŠTA NE PLAĆA, PODIGLA SAM KREDIT OD 15.000 EVRA" Pevačica otkrila istinu o kojoj su svi ćutali: "Uložila sam 15.000 evra" 07:00 Vip 0
"NISMO SELJACI, PA DA ŠALJEMO LEPU BRENU DA NAS PREDSTAVLJA" Evo kako je pevačica eliminisana iz takmičenja "Pesma za Evroviziju" 06:00 Vip 0
''ŽAO MI JE SRBIJE, PESMA JE BILA LOŠA'' Maja Nikolić o debaklu Princa od Vranje na Evroviziji, oplela po Harem girls: ''Ni one ne bi proslavile'' 18:15 Vip 2
"ZA MENE JE POBEDNIK!" Džordži oduševljen našim predstavnikom na Eurosongu, najavio povratak na PZE: "Čuvajte se!" 09:58 Vip 0
TEA TAIROVIĆ IMA PLAN ZA EVROVIZIJU 2026? Pesma neće biti samo na srpskom: "Treba svi da razumeju!" 10:50 Vip 0
PESMU PLATILA 30.000 EVRA, DA NIŠTA NE BI ZARADILA Pevačica otkrila: "Nisam ni nastupala" 09:40 Vip 0
MAJA NIKOLIĆ SE I SLEDEĆE GODINE PRIJAVLJUJE ZA PZE! Pevačica skinula gips i najavila: "Spremam spektakl, ima da pršti sve" (VIDEO) 01:25 Vip 0
"POJEDINI GEJ MUŠKARCI KOJE ODBIJEM MI ZATVARAJU KRUG POSLOVNIH MOGUĆNOSTI" Princ od Vranje šokirao sve priznanjem, evo šta mu se sve dešava! 20:30 Vip 0
"LJUDI SU PRIMITIVNI" Predstavnik Hrvatske na Evroviziji progovorio o prozivkama i osudama 23:15 Vip 0
MAJA NIKOLIĆ SE HITNO OBRATILA OLIVERI KOVAČEVIĆ! Nije mogla više da izdrži, poručila joj samo jedno nakon PZE! 17:45 Vip 0
ČLAN UO RTS-A PODNEO PRIJAVU ZBOG POLITIČKIH PORUKA NA PZE Traže se sankcije zbog kršenja pravila 13:50 Vip 1
VILE KRISTINE RADENKOVIĆ KAO U SVETSKIM FILMOVIMA! Voditeljka RTS-a uživa u luksuzu, napravila raj na Fruškoj gori! (FOTO) 19:50 Vip 0
SKANDALOZNO PONAŠANJE MIMI MERCEDEZ! Psuje i vređa ljude na društvenim mrežama nakon finala PZE: Sramota na šta ličiš! (FOTO) 19:30 Vip 0
"NEMORALNA POBEDNICA" Mimi Mercedez se oglasila brutalnom porukom nakon poraza: Svima koji su imali nešto odvratno da kažu... 18:50 Vip 0
"MISLILA SAM DA ĆU UMRETI..." Marija Šerifović nakon toliko godina otkrila pravu istinu o Evroviziji 07:00 Vip 0
"NAPIŠITE DA SAM POLUDELA, NE MOŽE IZJAVA" Mimi Mercedez besna napustila zgradu RTS-A, njen dečko psovao, a sestra pretila da će prebiti predsednika žirija! 01:17 Vip 0
"MISLIO SAM DA ĆU SRČKU DA DOBIJEM" Prva izjava Princa od Vranje nakon pobede: U Bazelu će iskidamo! 00:52 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
HOROSKOP ZA PONEDELJAK OTKRIVA DRAMU: Problemi tresu Bika i Škorpiju, Rak u DIREKTNOM OKRŠAJU, a ovaj znak traži spas u tišini! 21:13 Razonoda 0