"KONSTRAKTA NAJBOLJE ZNA KAKO SE NEZASLUŽENO POBEĐUJE" Saša Mirković žestoko potkačio pevačicu, pa otkrio da je na Evroviziju otišla zahvaljujući poklonjenim bodovima!
Foto: Printscreen/yotube/printscreen

Ana Đurić Konstrakta, prošlogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, izrazila je zadovoljstvo Lukinim plasmanom i istakla da je ulazak u finale bio postignuće samo po sebi.

Konstrakta je, između ostalog, izrazila nezadovoljstvo što neki raniji pobednici ponovo učestvuju na takmičenju.

-Postoji taj nesklad kako je publika glasala i onoga kako je žiri glasao. Finac je recimo bio miljenik publike i odneo je više poena, međutim, žiri je prepoznao Lorininu pesmu kao nešto što zavređuje pažnje. Ja lično nisam ljubitelj toga da se neko ko je već pobedio na Evroviziji tamo ponovo pojavi, budući da postoji ta pristrasnost publike u startu. To naravno dovodi do toga da to takmičenje više nije toliko fer - rekla je pre nekoliko dana Konstrakta.

Sada se na njeno nezadovoljstvo oglasio menadžer i producent Saša Mirković koji je dao svoj sud pa je žestoko potkačio. 

- Konstrakta najbolje zna kako se nezasluženo pobeđuje za predstavnika na Evroviziji. Ne znam šta tu njoj nije jasno- rekao je Mirković, pa dodao: 

- Glupo je da ona priča da li je nešto der ili nije. O tome je trebalo da razmišlja 2021. godiene kad joj je njeno društvo u žiriju poklonilo bodove na RTS takmičenju- bio je jasan Mirković. 

"LUK BLEK SE RAĐA U DAVOLJOJ POSTELJICI" Maja Nikolić surova o našem nastupu na Evroviziji, žestoko potkačila ovogodišnjeg predstavnika!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading