ISPRAĆAJ U LIVERPUL UZ SRPSKU ZASTAVU! Luk Blek spreman za Evroviziju, jedan detalj raspametio je sve (VIDEO)
Foto: Alo/Alo

Luk Black je izabrao interesantnu modnu kombinaciju za odlazak u Liverpul, a interesantno je da je na reveru imao zakačenog belog jastoga, po čemu je postao i prepoznatljiv.

U prvim redovima na ispraćaju bila je i Konstrakta ogrnuta sprskom zastavom, koja je odlučila da mu pruži podršku.

Podsetimo, britanski kralj Čarls sa suprugom, kraljicom pratiljom Kamilom, pre dva dana je svečano otvorio "Evroviziju" u Liverpulu, pred početak proba takmičara, dok se prenosi polufinala i finala održavaju od 9. do 13. maja.

Njih dvoje su predstavili velelepnu scenu, nakon čega su obišli dvoranu, a izvršni producent takmičenja je na Tviteru objavio da se kraljici Kamili najviše dopala scenografija predstavnika Srbije, Luka Blacka.

U prvoj polufinalnoj večeri nastupa i srpski predstavnik, pevač Luk Blek, koji će nastupati pod rednim brojem tri sa numerom "Samo mi se spava".

Kako izgleda ispraćaj Luke Blacka u Liverpulu, pogledajte u videima i galeriji iznad.

Inače, Luke je pobedom na domaćem izboru i te kako skrenuo pažnju javnosti na sebe, a njegov stav o muzičkoj sceni u našoj zemlji je jasan.

- Mislim da muzička scena u Srbiji oslikava kulturno stanje na ovim prostorima, odnosno kako vaspitamo kulturu takva nam je i muzika. Generalno gledano, divim se ljudima koji hrabro, i to moram reći hrabro, rade ono što im je najprirodnije, a da to nije narodna muzika. Kad kažem narodna muzika mislim na ovaj aktuelni turbo-folk - rekao je Luke Black jednom prilikom, pa naveo da je činjenica da folkeri često gledaju na muziku kroz novac.

- Narodna muzika je okej, i treba da postoji, ali ne privlači me jer je mi deluje kao opcija D u celoj muzičkoj priči. Posmatram je samo kao način da se dođe do novca, a to mi onda nije muzika nego bankomat. Nadam se da će se ljudi malo otvoriti i ka nekim drugim stvarima i da će svi muzički žanrovi moći da postoje i imaju šansu u isto vreme - dodao je on tada.

KONSTRAKTA ISPRAĆA LUKU BLEKA U LIVERPUL! Srpski predstavnik odlazi na Eurosong, a podršku mu pruža tetka (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading