Konstrakta
Foto: Printscreen/Foto: Dejan Briza

Pevačica Ana Đurić Konstrakta pobedila je na Pesmi za Evrovoziju 2022 i predstavljala Srbiju na Eurosongu numerom "In Corpore Sano". 

Ona je tada postigla veliki uspeh, pobrala brojne simpatije i preko noći postala jedna od najpopularnijih muzički, a ona sada kaže da ni ne smatra sebe preterano talentovanom umetnicom.

KONSTRAKTI PRED TAKMIČENJE JAVILI DA JOJ JE MUŽ LOŠE: Plakala sam, imali smo nezgodnu porodičnu situaciju

Alo/Kristijana Ćaćić

 

- Nisam neka pevačica i toga sam svesna, nisu to raskošne melodije, pričam neku priču i trudim se da to bude verodostojno. U tom smislu sam tu sigurna i vrlo mi je jasno šta radim. Na Evroviziji se pojavljuju ozbiljni muzičari, koji imaju izrazit vokalni talenat, sama znam da tu ne pripadam. Ima autora koji rade slično kao i ja, trudim se da se ne poredim sa drugima, neprijatno mi je - istakla je Konstrakta, koja se ponovo takmiči na PZE sa pesmom "Novo, bolje".

- Ljudi su me doživeli previše ozbiljno, kao da sve znam. Ne vidim sebe takvu. Kućni sam miš, porodična žena i to je to. Nije mi poremetilo privatnost, tu ne može da prodre niko, osim kada ga ja ne pustim. Promenila se dinamika života - rekla je pevačica i dodala:

Konstrakta

Foto: Alo.rs

 

- Pre Evrovizije sam dosta vremena provodila u kući i nisam ni radila, nego sam bila posvećena deci i pisala sam pesme. Imala sam tu privilegiju da mogu da zapnem i da me nema kada hoću. Onda sam ušla u biznis i to zahteva neki celodnevni angažman. Postala sam zaposlena žena, a porodica stoji. Bilo je potrebno da se u kući reorganizujemo jer mene nema da budem kod kuće i radim sve oko dece.

Kada je stigla u Italiju, Konstrakti su javili da joj muž nije dobro, te se ona vratila u Srbiju.

- Bilo je malo nezgodno postaviti se jer smo u tom trenutku imali nezgodnu porodičnu situaciju. Trebalo je postaviti prioritete, u kom trenutku koliko da budeš kod kuće, a koliko da se baciš na posao. Ušli smo na “Pesmu za Evroviziju” sa namerom da se pesma čuje, a onda smo pobedili - rekla je pevačica i nastavia:

KONSTRAKTI PRED TAKMIČENJE JAVILI DA JOJ JE MUŽ LOŠE: Plakala sam, imali smo nezgodnu porodičnu situaciju

Printscreen

 

- Sećam se da sedimo u garderobi i ja plačem, prilaze i pitaju me: “Šta nije u redu?”. To je trenutak kada shvatam da moram da izađem iz kuće gde sam jako potrebna i da odradim posao koji mi je dat. Znala sam da će biti teško, ali uspeli smo da isplivamo. Ako se zna koji su ciljevi, onda se sve može - ptkrila je Konstrakta.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading