OVO JE KONSTRAKTIN MUŽ! Pevačica i njen suprug imaju dvoje dece, ne vole javni život, a vezuje ih i još jedna prelepa stvar!
Ataimages

Malo njih je znalo za Ana Đurić, poznatiju kao Konstakta, pre nego što pojavila na ovom takmičenju i trijumfovala. Ona je udata, ima dvoje dece, a u braku je sa arhitektom Milanom Đurićem.

OVO JE KONSTRAKTIN MUŽ! Pevačica i njen suprug imaju dvoje dece, ne vole javni život, a vezuje ih i još jedna prelepa stvar!

Printscreen

 

Ana je završila arhitekturu, ponosna je majka dvoje dece, devojčice i dečaka, Lene i Nikole.

Ona je u braku sa Milanom Đurićem, kome na društvenim mrežama takođe piše da je, baš kao i Konstrakta završio Arhitektonski fakultet.

Evidentno je da njih dvoje nisu često aktivni na društvenim mrežama, ali se može naći po neka zajednička fotografijama sa decom.

Podsetimo, sinoć je održano finale "Pesme za Evroviziju", na kojem je Srbija odlučila da je u Italiji predstavlja Konstrakta i pesma "In Corpore Sano". Dramatičan performans i snažne reči osvojile su publiku.

EVO ZAŠTO NAS BAŠ ONA PREDSTAVLJA NA EVROVIZIJI! Konstrakta je osvojila Srbiju snažnom pesmom, tekst ima skriveno značenje, a to nije sve!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zorana

06.03.2022 10:51

Koje publike? Narod je sokiran njenom pesmom prvog dana,a sada jos i pobeda. Katastrofa,bicemo zadnji na Evroviziji.. Nikad gori izbor.