DRUŠTVENE MREŽE GORE ZBOG POBEDNICE PESME ZA EVROVIZIJU! Evo šta to Konstrakta ima što Sara Jo i Zorja nisu imale da pokore Srbiju i odu u Torino!
Ataimages

Pevačica Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, sinoć je pobedila na takmičenju "Pesma za Evroviziju" sa numerom "In Corpore Sano" koja je oduševila publiku.

Naime, njene stihove "umetnica mora biti zdrava", svi pevaju, a prvom mestu je doprineo i snažan performans koji je izvela na velikoj bini pomenutoj takmičenja.

Društvena mreža Tviter gori i korisnici su oduševljeni ovogodišnjim izborom, pa tako pljušte čestitke i pohvale na njen račun.

Pored Konstrakte, koja je pre prvog polufinala bila totalni autsajder, ovogodišnji favoriti bili su Sara Jo i Zorja Pajić, a jedan Tviteraš napravio je svoju analizu, te rekao svoje mišljenje zašto bi prednost dao bivšoj članici grupe "Zemlja Gruva" u odnosu na pomenute dve devojke.

- Sara Jo je imala okej nastup, Zorija super glas, ali ni jedna ni druga me nisu nešto oduševile. Dok je Konstrakta zapravo uspela da me navuče na njen tekst o tajni zdrave kose - napisao je on.

- Svake godine je pobedila pesma koja je imala neku dobru, nažalost tužnu priču. Nadam se da će Konstrakta svoju pesmu dobro plasirati, jer i njena ima tužnu priču, koja nije za šalu, ma kako nam pesma delovala - bio je jedan od komentara.

- Bravo - ređali su se ostali.

- Ona je dokaz da popularnost ne garantuje uspeh. Čista umetost - pisali su ljudi dalje.

EVO ZAŠTO NAS BAŠ ONA PREDSTAVLJA NA EVROVIZIJI! Konstrakta je osvojila Srbiju snažnom pesmom, tekst ima skriveno značenje, a to nije sve!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
POPE

06.03.2022 10:12

Nece ova pesma videti tinale u Torinu.

ljubica

06.03.2022 18:16

Nije ona nikoga ni posvojila još manje pokorila već su joj samo namestili pobedu.

jasna

08.03.2022 15:43

umetnicki dojam 12 pesma je vrhhhhh sta cemo sad