VODITELJKA NAJLEPŠIH NOGU KOJA JE INTERVJUISALA DŽORDŽA KLUNIJA! Predviđali su joj manekensku karijeru, a zapanjiće vas čime se sada bavi!
FK Partizan

Novinarka, portparol Partizana i voditeljka Biljana Obradović otkrila je kako prolaze pripreme fudbalskog tima u Turskoj.

- Pre nekih 10 dana je pao sneg, ne samo vode već i Istambulu, sad nažalost pada kiša. Danas je zaista vreme samo da se odmarate u hotelu, odradi se neki trening. Sada je dobro kako je bilo, sneg je pao u Turskoj posle 50 godina. To je bila atrakcija za sve meštane, svi su izlazili i slikali. Koliko god je to njima interesantno nama nije jer nam svaki dan treninga znači - priča Biljana.

Otkriva i da je jedan fudbaler doživo nezgodu na terenu:

- Danilo Pantić je u pitanju, igrali smo protiv jedne jake ekipe, međutim Danilo je zadobio težu povredu. Znaće se tačno za sedam dana šta je, ili su parcijalni ili prednji ukršteni ligamenti. U svakom slučaju nije dobra prognoza, trebaće oporavak od 5-6 meseci. Tako da smo u problemu, pokušaćemo da nadomestimo Danilovo mesto, ali to će biti teško - kaže Biljana.

VODITELJKA NAJLEPŠIH NOGU KOJA JE INTERVJUISALA DŽORDŽA KLUNIJA! Predviđali su joj manekensku karijeru, a zapanjiće vas čime se sada bavi!

FK Partizan

 

- Ovde su toliko teški treninzi... Mediji su jedno, sport je drugo, ima ko se bavi time. Ja mogu da vam kažem kao Biljana Obradović, ali ja ne gledma u tuđi novčanik i u drugu spavaću sobu, tako da to su neke stvari koje me ne zanimaju. Svakog čoveka poremeti i najmanja sitnica, ali nekako se svi trude bez obzira o kome se radi, da se brzo vrati na kolosek. Kad krene jedna priča, tu je 4. 5. i 26. verzija. U medijima danas svakog čuda za tri dana dosta. Svako ima pravo na svoj izbor gde god se nalazio, treba da živimo kako želimo i da pustimo druge da žive kako žele - zaključila je Biljana Obradović.

KOGA JE SVE VOLEO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Dok nije pronašao Bogdanu, Cecin sin je voleo ove lepotice

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading