račun
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Poznato je da su u manjim gradovima cene niže, što je i očekivano, ali ipak, da li ste znali da ručak za sve osobe može iznositi oko 1000 dinara? U Smederevu, ručak za dvoje možete platiti 1190 dinara, i da se lepo najedete, ispričala je čitateljka koja se javila redakciji Telegraf Biznis.

Naime, devojka je ispričala da je u restoranu prijatnog ambijenta blizu Dunava sela sa mamom da odmori, a konobarica ih je potom upoznala sa ponudom. Kako je istakla, svakog dana aktivne su drugačije akcije, a ovog puta bila je u pitanju riba (pastrmka), kao i specijaliteti sa roštilja.

pastrmka

Foto: Shutterstock

 

- Dok je mama ljubitelj ribe, te je odmah znala da će pastrmka biti njen izbor, ja sam se odlučila za giros. Dok smo čekale hranu, naručile smo kafu i sok, nakon čega smo bacile pogled na meni  - rekla je ona.

Kako je navela, giros, koji je iznosio svega 300 dinara, dolazio je "u paru" sa pićem, dok je obrok njene mame pored pastrmke obuhvatao tri vrste salate, kao i hleb.

Račun za dve osobe iznosio je svega 1190, nakon čega su naručile i palačinke za poneti.

pastrmka

Foto: Shutterstock

 

 

- Tri palačinke, koje su bile punjene nutelom, plazmom, višnjom i slično, te ih je mama šaljivo nazvala "mini torticama", iznosile su svega 600 dinara - rekla je ona.

Kako je dalje navela, regularne cene nisu previše drugačije od akcijskih, već se sama razlika krije u dodacima, na primer, giros od 300 dinara, bez akcije, stigao bi bez dodatnog pića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading