Provalnik
Foto: Alo/Printscreen

Filadelfijska policija traži četiri osobe koje su upale u porodičnu kuću u tom gradu vezale porodicu tokom pljačke. Dok su razbojnici vezivali ukućane koji su ležali na podu kuće naišlo je malo dete, javlja "Fox News".

u svojoj kući tokom zastrašujuće oružane pljačke snimljene na video snimku prošle nedelje, saopštile su vlasti.

Žrtva, koja je rekla policiji da vodi posao iz svog doma, stajala je napolju sa zaposlenim nešto posle 10 sati ujutro 6. novembra kada su četvorica maskiranih osumnjičenih iskočila iz crnog automobila, saopštila je policija Filadelfije.

Četiri muškarca, opisana kao Hispanoamerikanci, držali su par na nišanu i naterali ih da se vrate u kuću u bloku 6600 u 7. ulici u gradskoj četvrti Ist ouk lejn.

Watch the latest video at foxnews.com

 

Unutar kuće, policija je rekla da su osumnjičeni vezali i napali porodicu i zaposlenog.

Policija je podelila uznemirujući snimak iz kuće na kojem se vidi kako naoružani osumnjičeni vezuju žrtve u kuhinji dok se pojavljuje dete.

Osumnjičeni se takođe vide na snimku kako iz kuće odnose nešto što izgleda kao sef.

Žrtva je prijavila da su osumnjičeni ukrali njegov sef, vatreno oružje i nakit pre nego što su pobegli.

Vlasti su zamolile sve koji imaju informacije o osumnjičenima da kontaktiraju policiju.

BONUS VIDEO

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading