PUTEVI SRBIJE Ovo su deonice na kojima je izmenjen režim saobraćaja
Foto: Alo.rs

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvoreno uključenje prema Beogradu, ujedno će na levoj kolovoznoj traci auto-puta, smer Niš - Beograd, za saobraćaj biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, biće zatvorena petlja "Smederevo" (Ralja) za saobraćaj, od ponedeljka 27. septembra do 5. oktobra, zbog radova na rehabilitaciji kolovoza.

Tokom izvođenja radova, na petlji "Smederevo" (Ralja), u oba smera biće zatvorene izlivne i ulivne rampe, a saobraćaj će biti preusmeren na alternativne petlje - petlju "Požarevac" i "petlju Kolari".

Na auto-putu E-75, od Bubanj Potoka do petlje "Tranšped", u smeru ka Nišu, do 1. novembra traju radovi na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom "Bubanj Potok".

Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnim saobraćajnim trakama oba smera, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.

Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj sa Obilaznice Beograda, u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.

Na putu Gola Glava-Joševa, u mestu Gola Glava, do 8. oktobra obustava se saobraćaj zbog radova na rekonstrukciji mosta preko reke Ub.

Alternativni putni pravac za teretni saobraćaj će biti preko Valjeva i Carića, dok će za putnička vozila alternativni putni pravac biti preko Družetića. Radovi na rehabilitaciji mosta planirano je da traju 90 dana.

Na putevima Beranovac - Goč i Kamenica- Brezna, od ponedeljka 27. septembra, od 7 do 18 sati, saobraćaj će biti obustavljen zbog radova na asfaltiranju puta.

Alternativni putni pravac za vreme obustave je preko Vrnjačke Banje.

Komentari (0)

Loading