Danica Grujičić u ringu
Foto: Alo/Alo!

- Kada se bude zabranilo pušenje u zatvorenom prostoru, biću još bolje jer mislim da je to zaista dobro. Pogotovo kada se uzme u obzir da za to imamo podršku 75 odsto stnovništva - rekla je na početku razgovora ministarka. 

Precizirala je da u zatvorenom prostoru neće biti moguće ni uživanje u elektronskim cigaretama jer i one mnogima smetaju.

IZBORNA PROGNOZA

U emisiji „U ringu“, koju emitujemo svakog petka u 20 sati, Grujičićeva je govorila i o rezultatima koji su ostvareni u zdravstvu, te je prognozirala izborni rezultat:

- Mislim da će SNS osvojiti oko 50 odsto. Nisam neki politički analitičar, ali mislim da će rezultat biti takav.

Otvorila je dušu i kada su u pitanju teme iz njenog privatnog života. Govorila je o braku koji je kratko trajo, kaže da je imala velikih ljubavi, da je patila, čak i gubila kilograme, ali da suza nije bilo jer je uvek i ispred svega za nju bila neurohirurgija.

- Nikada mi taj sentimentalan deo života nije bio važan koliko mi je bio bitan onaj profesionalni - zaključila je ministarka zdravlja.

Danica Grujičić

Alo

 

VAŽNI SAVETI

Dobili smo i konkretne savete kako sami sebi da pomognemo ako nas muči glavobolja, zubobolja ili ako smo prehlađeni. Dotakli smo se i tema koje se tiču ulepšavanja, te je, između ostalog, odgovorila na pitanje da li je bolje da koristimo hijaluron ili pak botoks kada želimo da se ulepšamo.

- Ni jedno ni drugo. Sve kao Barbike, kad vidim te napumanpane usne... Da ne kažem na šta mi to liči. Odvratno, odvratno! - rekla je Grujičeva.

Na pitanje šta bi u kafani pre izabrala, vino ili rakiju, ministarka je kao iz topa odgovorila:

- Rakiju. Dunju. Kada popijete malu čašicu, možete da se osećate dobro. Nikada nisam mogla da pijem viski, takvu mi reakciju izaziva u želucu da je to strašno. 

Šta se krije u ministarskoj torbi

Danica Grujičić je pred našim kamerama pokazala šta sve ima u torbi. Zanimljivo je da, za razliku od većine žena koje u neseseru imaju bar nešto od šminke i kozmetike, ministarka taj aksesoar koristi u neke druge svrhe. Šta tu čuva i bez čega ne izlazi iz kuće, možete videti u emisiji „U ringu“.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading