GRADONAČELNIK ŠAPCA SA SARADNICIMA OBIŠAO RADOVE Aleksandar Pajić: Niko nije verovao kada smo pričali o bazenima, a sada DELA GOVORE
Foto: Grad Šabac

Ovom prilikom gradonačelnik je istakao da je reč o tri bazena, jednom olimpijskom (dimenzije 50x20x2 metara), malom (dimenzije 25x15x1 metara) i dečjem (prečnika 12 i dubine 0,4 metara). 

"Za samo šesnaest meseci rukovođenja gradom uspeli da uđemo u realizaciju ovog projekta i ispunimo višedecenijski san naših sugrađana, na šta sam izuzetno ponosan. Kada smo pričali da ćemo da radimo otvorene bazene, niko nam nije verovao, svi su mislili da je to samo lažno predizborno obećanje, a danas ovde svedoče naša dela, da sve ono što obećamo i ispunimo", izjavio je gradonačelnik Pajić. 

Po rečima gradonačelnika, pored ova tri bazena, u planu je izgradnja tribina sa 850 sedećih mesta, izgradnja prostora za svlačionice i pomoćnu prostoriju, ostave za rekvizite, izgradnja prostorija za zaposlene, sanitarne čvorove i tuševe, osvetljenje sa unutrašnjom i spoljašnjom rasvetom, što će ovaj deo grada učiniti prelepim. 

"Ovo će biti lokacija na kojoj će se tokom leta okupljati između 3.000 i 4.000 ljudi. Svi radovi se finansiraju iz budžeta grada, bez ikakvog zaduživanja", dodao je Pajić.

U ovaj kapitalni objekat ukupno će biti investirano 330 miliona dinara.

Radove izvodi konzorcijum firmi koje predvodi šabački SET, a završetak je planiran za mesec jul.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading