NEMANJA JOKSIMOVIĆ: Mnogo su se prevarili, Srbija nije više njihova prćija, zato i beže od poligrafa kao đavo od krsta!
SNS

Jer ovi Đilasovi stipendisti su zaduženi samo za jedno - da bljuju najgore laži o Aleksandru Vučiću ne bi li nekako probali da sakriju kriminal u sopstvenim redovima. Muku muče da sakriju da je njihov gazda oteo 619 miliona evra od građana Beograda i Srbije. Da je otetim novcem kupio nekretnine od 25 miliona evra, a svom bratu Gojku Đilasu 35 nekretnina koje koštaju preko 5 miliona evra.

Pokušavaju najgori među najgorima da novim lažima prikriju da žuti tajkun Dragan Đilas poseduje 53 računa u 17 država sveta. Da je najgori gradonačelnik u istoriji Beograda u Centralnom zatvoru posećivao Milana Dabovića koji je osuđen zbog posedovanja 2,4 kilograma kokaina, a da mu je jedan od najbližih stranačkih saradnika Milutin Bakić uhapšen sa 66 kilograma marihuane i pištoljem. Mora da na njega misli Marinika kad patetiše da je "jednom mladiću život uništen zbog cigareta merihuane"?

Muku muče da odbrane sve one koji beže od poligrafa kao djavo od krsta i prikriju kako je Marinika Tepić od narko dilera Novaka Filipovića tražila da "iseli" iz Pančeva jednog novinara. Baš ti i takvi danas na konferenciji za medije, prete, podižu optužnice i presuđuju, isto onako kako su to radili dok su bili na vlasti, kada su njihovi gradski i opštinski odbori određivali ko će biti sudija, a ko tužilac.

Ali mnogo su se prevarili, jer Srbija nije više njihova prćija. Niti njihova privatna firma, u koju bi Srbiju najradije da pretvore, da mogu ponovo da odlučuju o životu i smrti, kako su to činili dok ih narod nije oterao. Zato neka se ne nadaju da će na vlast doći novim lažima o Aleksandru Vučiću, jer građani odlično znaju ko se bori za Srbiju, a ko isključivo za svoj lični interes. Ili interes svog partnera Kurtija, čiji teror nad Srbima tajkunski uposlenici, naravno - ne smeju ni da pomenu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading