NEMANJA JOKSIMOVIĆ: Đilas  uznemiren jer su se pojavili novi dokazi o tome kako je i na koji način finansirao svoje plaćenike!
SNS

Prenosimo vam njegovo saopštenje:

"Današnja salva novih laži žutog tajkuna Dragana Đilasa najbolje pokazuje koliko ga je uznemirilo što su se u javnosti pojavili novi dokazi o tome kako je i na koji način finansirao svoje plaćenike.

Misli najgori gradonačelnik u istoriji Beograda da niko u Srbiji ne zna kako se obogatio i stekao 619 miliona evra. Misli gazda Multikom stranke da su građani blesavi i da ne znaju odakle mu novac za kupovinu nekretnina u iznosu od 25 miliona evra. Misli da su zaboravili da njegov brat Gojko Đilas ima 35 nekretnina koje koštaju preko 5 miliona evra. Da ima 53 računa u 17 država sveta. Da je u Centralnom zatvoru posećivao Milana Dabovića koji je osuđen zbog posedovanja 2,4 kilograma kokaina. Da mu je blizak stranački saradnik Milutin Bakić uhapšen sa 66 kilograma marihuane. Misli on mnogo što šta, ali pogrešno. Jer građani Srbije nisu ni slepi, ni glupi, a nisu ni zaboravni što bi ovaj žuti prevarant najviše voleo na svetu.

Zato ispaljuje nove laži, kao što svojim poslušničkim "medijima" i "ekspertima" ispaljuje novac koji je prethodno oteo od građana Srbije ne bi li kupio nove poltrone koji će za njegov račun da zagađuju javni prostor i bljuju najgore laži o Aleksandru Vučiću, jer znaju da nikada ne mogu da pobede njegove rezultate i predan rad za bolju i lepšu Srbiju."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading