JOKSIMOVIĆ POKOPAO HEROJA PRIŠTINSKIH MEDIJA "Jeremić najbolje zna koliko ga građani preziru"
ATA Images

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Član međunarodne kriminalne bande Vuk Jeremić nastavlja i danas ono što radi svakog dana, da za svoje učešće u kriminalnim aktivnostima sa belosvetskim lopovima poput Patrika Hoa okrivi nikog drugog do Aleksandra Vučića.

Ali šta drugo i očekivati od osobe koju je na izborima pobedio čak i fiktivni lik Beli. Da neće hohštapler možda da predstavi neki plan i program? Neće, jer ih nema. Da neće možda heroj prištinskih medija da priča o rezultatima dok je 12 godina vedrio i oblačio Srbijom?

Neće, jer ih nema. Da neće možda lažni evropejac koji je nedavno sa Dverima pravio savez da priča o tome kako je Srbiju uveo u EU? Pa neće, jer je za vreme njegove štetočinske vlasti proces evropskih integracija bio stopiran 11 meseci, dok je građane svake godine lagao da će Srbija za godinu, dve, tri da uđe u EU, kako bi se održao na vlasti.

Jedino o čemu ovaj nesrećnik može da priča jeste kako su on i njegovi pajtaši iz bivšeg režima opljačkali građane, kako su pola miliona ljudi ostavili na ulici bez posla i kako je "j.... majku Srbiji". Zbog toga danas ne sme da se kandiduje na izborima već potura druge kako se ne bi ponovo blamirao, jer na kraju krajeva on najbolje zna koliko ga građani preziru.

Zbog toga je Vuk Jeremić i opsednut Aleksandrom Vučićem, jer zna da je predsednik Srbije jedina brana povratku na vlast kriminalcima i štetočinama iz bivšeg režima, baš poput njega."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
rsrtj

15.07.2022 17:41

Jeremić samo tako neka nastavi, jer će na taj način izgubiti i ovo malo podrške što ima.

srare

15.07.2022 17:43

Jeremić isključivo radi u svoju korist, a ne u koristi gradjana naše zemlje.

fdgsd

15.07.2022 17:44

Činjenica da Jeremić jedino bavi Vučićem, i da je svaka njegova izjava vezana za njega.

hstr

15.07.2022 17:46

Činjenica koju znaju svi gradjani naše zemlje, da se Jeremić okreće kako vetar duva.

gdfgdfs

15.07.2022 17:48

Jeremić sve što radi, vraća mu se kao bumerang na političkoj sceni, i gubi ionako malu podršku gradjana u Srbiji.

Ina

15.07.2022 20:14

Zaista Jeremic zna koliko ga gradjani Srbije preziru te ne sme na izbore on da se kandiguje, niti njegova stranka sama da izadje na izbore, vec se kriju iza drugih.