JOKSIMOVIĆ OTRESAO LAŽNE EKOLOGE: Pre svojih cirkuskih predstava neka pogledaju rezultate Aleksandra Vučića
SNS

- Prvo su bili veliki ekolozi, pa veliki zaštitnici radnika, a sada i veliki eksperti za energetiku, rudarstvo i poljoprivredu. Sve znaju i u sve se razumeju samo ne umeju da objasne kako su sa takvim "majstorskim" znanjem uspeli za vreme svoje vlasti da zaviju u crno Srbiju, a pogotovo Šabac.Otkud to da ih sada interesuju građani kada su tokom svoje vlasti brinuli isključivo o svojim ličnim interesima? Кako to da su sada zabrinuti za životnu sredinu kada su do juče na našim rekama pokušavali da grade mini-hidroelektrane? Кako to da su se sada setili poljoprivrednika, kada svi znamo da ih za vreme njihove vlasti nisu zarezivali ni dva posto? - kaže Joksimović i dodaje:

- I umesto da pohvale napore Vlade i predsednika Republike Srbije koji su u ovim teškim trenucima za čovečanstvo uspeli građanima da obezbede sve neophodne resurse kako bi spokojno dočekali zimu, ova grupica besposličara pokušava obmanom i neistinama da sakupi neki jeftin politički poen.

- To što planiraju da prave nove cirkuske predstave za sebe i svoje nasilne aktiviste po Srbiji, je priča za sebe, ali pre toga neka pogledaju rezultate Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke i neka konačno shvate da demagogijom i populizmom kojim se svakoga dana služe nikada neće uspeti da pobede marljiv rad, svakodnevnu posvećenost građanima Srbije i viziju za još bolju budućnost. Politiku koja na svakim izborima dobija apsolutnu podršku građana Srbije. Podršku o kojoj oni mogu samo da sanjaju - napomenuo je u svom saopštenju Nemanja Joksimović, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading