JOKSIMOVIĆ Multikom stranka puca po šavovima
SNS

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Današnja tragikomična konferencija Đilasovog uposlenika Dejana Bulatovića još jednom pokazuje da Multikom stranka puca po šavovima.

Umesto da se zahvali predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije što su omogućili veliku pomoć za razvoj poljoprivrede, što se rad srpskog seljaka konačno vrednuje i što su u državi, po prvi put, dobili oslonac za unapređenje svojih poljoprivrednih gazdinstava, ovaj tajkunski cirkuzant pokušava da obmane javnost, kao i svakog puta do sada.

Pokušava ovaj lažni poljoprivrednik da se predstavi kao "prepošteni" seljak koji jedva sastavlja kraj sa krajem, a u stvarnosti je običan Đilasov plaćenik od koga je dobio 5,7 miliona dinara da bljuje najgore laži. Glumi velikog zaštitnika seljaka, a u stvari je isti prevarant kao i njegov gazda koji je na grbači, tog istog seljaka, zaradio 619 miliona evra.

Zato neka prestane da se folira i glumi žrtvu, kao što to radi njegov šef, i neka objasni poljoprivrednicima odakle im skupi džipovi, stanovi, lokali i novac po belosvetskim računima. Kada im to pojasne, a siguran sam da to već odlično znaju, biće im jasno zašto ni u rođenoj kući niko neće da glasa za njih.

Građani Srbije odlično znaju ko se bori za njih, za njihovu decu i za budućnost Srbije, kao što znaju kome je jedino stalo do svog ličnog interesa. Zato će na predstojećim izborima još jednom pružiti nedvosmislenu podršku politici Aleksandra Vučića, a ne secikesama iz bivšeg režima kojima je jedini cilj da se vrate u fotelje iz kojih su ih oterali građani i nastave sa pljačkom državne kase".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading