JOKSIMOVIĆ: Jedini cilj bivšeg režima da se ponovo dočepaju republičke kase
SNS

I svi će imati neko zaduženje. Prvi megafon Multikom stranke Marinika Tepić biće zadužena za pisanje novih rezolucija protiv Srbije i srpskog naroda u kojima će ponovo optuživati Srbe za nepostojeći genocid, Vladeta Janković zadužen je za uklanjanje spomenika Stefanu Nemanji, jer se stide srpske istorije i srpskih velikana, dok će Zdravko Ponoš, NATO kandidat, biti zadužen za ponovno topljenje naših tenkova i aviona kako bi Vojska Srbije bila ponovo na nivou lovačkog društva.

I dok svi oni tako "ujedinjeni" budu ponovo uništavali i razarali Srbiju, koja je danas konačno jaka i stabilna zahvaljujući politici predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, dotle će njihov gazda žuti tajkun iz senke ponovo da otima novac građana Srbije i preprodaje reklamne sekunde kako bi on i njegov kompanjon Dragan Šolak mogli da kupe još neki fudbalski klub iz Premijer lige. Jer malo je jedan.

I super su to smislili, podelili funkcije i uloge, samo od tog posla nema ništa. Nema ništa od njihove pobede, jer oni ni na izborima za savet mesne zajednice ne mogu da pobede. Ne mogu da pobede, jer su građani i Beograda i Srbije videli u praksi kako izgleda njihova "borba" za Srbiju. To je borba isključivo za lični interes, za nove milione evra na računima Dragana Đilasa i zbog toga će na predstojeći izborima doživeti najubedljiviji poraz do sada, navodi se u saopštenju Nemanje Joksimovića,narodnog poslanika i člana Predsedništva Srpske napredne stranke.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading