NEMANJA JOKSIMOVIĆ Marinika mrzi uspeh Srbije, to što konstantno rastu plate i penzije
SNS

Ne može ni dan da prođe, a da Đilasova uposlenica Marinika Tepić ne bljuje najgore laži o Srbiji i Aleksandru Vučiću.

Toliko mrzi uspeh Srbije, to što konstantno rastu plate i penzije, što se kao nikada do sada grade putevi i pruge, što konačno imamo nove škole i nove bolnice, da mora okolo da trči i lupa gluposti ne bi li nekako probala da umanji uspeh koji je Srbija ostvarila zahvaljujući ozbiljnoj i odgovornoj politici Aleksandra Vučića. Jer uspeh Srbije je poraz za nju i njenog gazdu Dragana Đilasa koji bi od Srbije ponovo da napravi svoje privatno preduzeće.

Zato su svakog dana sve agresivniji i prete sukobima i građanskim ratom, jer ih ne interesuje ni Srbi ni Srbija. Prolivala bi Đilasova dobošarka i krv među Srbima i pisala nove rezolucije o nepostojećem genocidu u Srebrenici, samo da se ona i njen gazda ponovo dočepaju fotelja koje su im, dok su bili na vlasti, služile isključivo za punjenje sopstvenih džepova pa sad ni sami više ne znaju gde su sve taj novac sakrili po belom svetu.

I dok priča o evropskih vrednostima u koje se ona i njen gazda lažno kunu, mogla bi i da im objasni kako su svojevremeno napravili Savez za Srbiju sa liderom Dveri Boškom Obradovićem koji se otvoreno protivi ulasku Srbije u EU. Sa lažnim sindikalcem Veselinovićem, koji je pozivao na silovanje premijerke. I kako su zajedno sa takvima jurišali na Predsedništvo, Skupštinu i javni servis, lomili i gazili sve pred sobom. Evropski, nema šta.

Zato joj je bolje da prestane da pravi budalu od sebe, jer niko ni u Srbiji, ni u Evropi nije ni lud, a ni blesav da padne na njene laži. Znaju odlično svuda u svetu da je Srbija danas moderna i uređena zemlja, kao što znaju i da je sve što im ova Đilasova narikača priča totalna glupost. Zato svi i u Evropi i u svetu pružaju punu podršku politici Aleksandra Vučića, jer su konačno u Srbiji dobili ozbiljnog partnera sa kojim mogu da grade bolji svet u kojem se ceni marljiv rad i odgovornost, a ne laži i obmane koje pokušava da im servira Đilasov najbolji "stipendista".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading