MINISTAR VULIN ODGOVORIO PREMIJERU LAŽNE DRŽAVE KOSOVO Kurti zna da dok Vučić vodi Srbiju, Kosovo nije i neće biti država!
YT/MostTV Zvecan

Njegovog odgovor prenosimo u celini:

„Kurti je rekao istinu, Aleksandar Vučić jeste najveći problem lažne države Kosovo. Kurti ne napada Tadića, niti bilo kog drugog političara koji je vodio Srbiju, samo Aleksandra Vučića. Zna Kurti da dok Aleksandar Vučić vodi Srbiju, Kosovo nije i neće biti država, baš kao što zna da neće moći silom da protera Srbe ili nekažnjeno ponovi zločine UČK“, odgovorio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin Aljbinu Kurtiju, premijeru lažne države Kosovo, koji je u intervjuu za HRT ponovo napao i vređao Srbiju i njenog predsednika Aleksandra Vučića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Anastasija

30.09.2021 11:06

Krajnje je vreme da Kurti shvati da Kosovo i Metohija nikada nećew biti njegova teritorija.

Biljana

30.09.2021 12:02

Konačno Srbija ima predsednika koji se bori da se kriza na KiM okonča što uspešnije za naš narod i državu,da se uspostavi mir i normalna konverzacija i da se krene u saradnju na korist svih nas i zato je meta svih nesposobnjakovića koji su vladali pre njega i naravno mrzitelja u regionu koji i danas proteruju i vređaju Srbe i najviše bi voleli da ne postojimo ni mi ni naša država

Мијо

30.09.2021 12:28

Подржавам ово што је рекао Александар Вулин. Косово никада неће бити држава. Косово је увек било и остало неотуђиви део Србије.

Petar

30.09.2021 21:17

Vucic je uz nas narod na Kosovu i nikad ih nece izdati..